Eve şişme kadın getiren kocadan iğrenç itiraf! Esra Ezmeci'den olay cevap

Eve şişme kadın getiren kocadan iğrenç itiraf! Esra Ezmeci'den olay cevap

Psikolog Esra Ezmeci'ye akıllara durgunluk veren bir soru geldi. Bir kadın takipçisi eşinin ilginç isteğini itiraf edince Esra Ezmeci şaşkınlığını gizleyemedi. Kocasının eve aldığı tuhaf hediyeyi paylaşan kadın takipçi Esra Ezmeci'den yardım istedi. Bakın kadının sevgilisi eve ne sipariş etmiş?

Kendisine gelen ilginç soruları sosyal medya hesabından yayınlayan Psikolog Esra Ezmeci, paylaşımlarıyla herkesi şoke etmeye devam ediyor. Kadın-erkek ilişkilerini isim vermeden yayınlayan Ezmeci'ye bu defa 'kadın maket' itirafı geldi. Kadın takipçisi sevgilisinin yaptıklarını anlatınca bakın Ezmeci ne cevap verdi? İşte herkesi şoke eden o itiraf.

esra123.jpg

ESRA EZMECİ'YE AKILALMAZ İTİRAF

Sosyal medya üzerinden ilişki uzmanlığı yapan Psikolog Esra Ezmeci kendisine her gün gelen ve akılları zorlayan itirafları paylaşmaya devam ediyor. Eşleri ile sorun yaşayanların uğrak yeri olan Ezmeci, kendisine gelen soruları yanıtlayarak bunu Instagram hesabından yayınlıyor. Sorular ve itiraflar ise herkesi şoke ediyor. Gelen sorular ise aile ve günümüz ilişkilerini tekrar sorgulatan cinsten. Ezmeci ise bu duruma çapalama ve tuzlama yöntemlerini öneriyor.

dovme-001.jpg

"SEVGİLİM EVE MAKET KADIN GETİRDİ, MUHABBET EDECEKMİŞ"

Kendisine her gün binlerce enteresan soru gelen Ezmeci, sorular karşısında bazen şaşkınlığını gizleyemiyor. Bir kadın takipçisinin kedisiyle paylaştığı maket kadın itirafı ise bunlardan biri. Kadın takipçisi sevgilisinin eve oyuncak kadın maketi aldığını söyleyerek, "Sevgilim eve maket manken istemiş tekstilci arkadaşından muhabbet edecekmiş, hasta mı?" sorusu yöneltti. Ezmeci ise gelen soru karşısında afalladı. Maket kadın itirafı sonrası Esra Ezmeci, "Farklı bir fantazisel durumu olabilir. Normalin dışında ayrıca size olan açıklaması da çok tuhaf ve ironik." yanıtını verdi.

İşte herkesi şoke eden o paylaşım

esra-ezmeci5.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN