Isınmayan ev kalmayacak! Devlet muslukları açtı, faturasını götürene 2500 TL yardım müjdesi! Başvurularda patlama yaşandı!

Isınmayan ev kalmayacak! Devlet muslukları açtı, faturasını götürene 2500 TL yardım müjdesi! Başvurularda patlama yaşandı!

Vatandaşa destek olmak amacıyla fatura desteklerinin ardı arkası kesilmiyor. Yeni bir haber de elektrik faturaları için verilecek destek ile ilgili geldi. Peki elektrik faturaları için destek şartları nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Elektrik faturası yüksek gelen ve zorluk yaşayan vatandaş için yeni bir destek kampanyası başladı. Başvuru yapan ve onaylanan vatandaşlara anında nakit desteği verilecek. Peki başvuru şartları nedir? Kimler destekten faydalanabilir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ELEKTRİK FATURASI DESTEĞİ

PTT tarafından elektrik faturasını ödeyemeyen vatandaşlara nakit desteği sağlanacak. Edinilen bilgilere göre vatandaşa 2.500 TL'ye varan nakit desteği verilecek. Başvuru yapmak için en yakın PTT şubesine elektrik faturası ve kimlik ile gitmek gerekiyor. Yapılan başvuru sonrasında kısa sürede onaylanıp nakit desteğinizi anında almanız mümkündür. Başvuru yaparken yanınızda götüreceğini elektrik faturasının başvuru yapacağınız aya ait olması önem taşıyor. Aynı zamanda başvuru yapmak için 18 yaşından büyük olunması gerekiyor. 

Elektrik Faturası Desteği Başladı

Aynı zamanda doğal gaz desteğinden faydalanmak isteyen vatandaşların Sosyal Destek ve Dayanışma Vakıflarına başvurmaları da gerekmektedir. PTT şubelerinden yapılan başvurular yanında e-Devlet sistemine kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvurular yapılabilir. PTT tarafından onaylanan destek ödemeleri şube dışında e-Devlet sisteminden sorgulanabilmektedir. Aynı zamanda e-Devlet sistemi üzerinden doğal gaz desteği işlemleri de başvuru yapacak kişi tarafından yapılabilmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN