Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i rakip dizinin oyuncusuyla yakalandı! Doğukan Güngör'den yılın aşk bombası!

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i rakip dizinin oyuncusuyla yakalandı! Doğukan Güngör'den yılın aşk bombası!

Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen karakteri Fatih'e hayat veren başarılı oyuncu Doğukan Güngör'ün aşk yaşadığı isim rakip dizide ki o oyuncu olduğu ortaya çıktı. ATV'nin sevilen dizisi olan Bir Küçük Gün Işığı'nın Elif karakteri ve Güngör arasında ki yakınlık dikkatleri çekti.

Başarılı oyuncu Seray Kaya ile Doğukan Güngör'ün sevgili olduğu iddiaları gündemde yer alırken o kareler magazin gündemine damgasını vurdu. Kızılcık Şerbeti Fatih ve Bir Küçük Gün Işığı Elif ne kadar saklansa da objektiflere takıldı. Adı geçen iki ünlüden de çok geçmeden açıklama geldi.

Geçtiğimiz günlerde rol arkadaşı olan Sıla Türkoğlu ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme gelen Doğukan Güngör'ün bu defa adı başka oyuncuyla anıldı.

ATV'nin sevilen dizisi olan Bir Küçük Gün Işığı'nda Elif karakterine hayat veren güzel isim Seray Kaya ile Güngör mekanda baş başa yakalandı.

Doğukan güngör seray kaya

YANIT GECİKMEDİ

Magazin gündemine gelen haberler sonrasında sessizlik bozuldu. Yeni ilişki mi başladı? sorusuna yanıt arkadaşız yönünde oldu. Gelen bilgilere göre Kaya da Güngör'de arkadaş olduklarını aralarında herhangi bir ilişki bulunmadığını iletti. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN