Kolunuza bir kaşık süt sürün mucizeye anında tanık olun! Bu basit yöntemin bağımlısı olacaksınız

Kolunuza bir kaşık süt sürün mucizeye anında tanık olun! Bu basit yöntemin bağımlısı olacaksınız

Kadınların en çok rahatsız olduğu konulardan biri kollarda çıkan ince tüyler. Bu tüyler için epilasyona gitseniz bile fayda sağlamaz. Kolda oluşan tüyle o kadar incedir ki makine bile bu tüyleri algılamaz. Ancak size vereceğimiz bu yöntem ile bu tüylerden anında kurtulabilirsiniz. Sütü içek yerine vücudunuza sürün etkisini anında görün. Güzellik merkezlerinin gizli formülü. İşte kollarda oluşan ince tüyleri yok eden basit yöntem...

Kollarda oluşan kıl ve tüyler kadınların en çok şikayet ettiği ve sürekli olarak bakım uyguladığı yerlerden biri. Ancak ne kadar epilasyon ya da bakım uygularsak uygulayalım kollarda oluşan bu ince tüyler geçmez. Uzaktan bakınca fark edilmeyen bu tüyler güneşte ortaya çıkar ve istenmeyen görüntülere neden olur. Peki kol tüylerinden nasıl kurtulacağız? Çözümü çok basit. Evde bulunan sütü bu malzemelerle karıştırın ve kolunuza sürün. Tüylerden anında kurtulacaksınız. Güzellik merkezlerinin uyguladığı gizli formül. İşte detaylar...

GÜZELLİK MERKEZLERİNİN GİZLİ FORMÜLÜ

Sütün faydaları saymakla bitmiyor. Genelde içerek tükettiğimiz sütün bu faydasını öğrenince içmek yerine cildinize uygulayacaksınız. Kadınların en çok rahatsızlık duyduğu konuların başında gelen kol tüyleri zaman zaman canımızı sıkabiliyor. Bizde sizler için kol tüylerinden kutulmanın yollarını araştırdık. Bu doğal yöntem ile birlikte kollarda oluşan tüy derdinden anında kurtulacaksınız. Güzellik merkezlerinin gizli formülü.

KOLUNUZA BİR KAŞIK SÜRÜN TÜY DERDİNDEN ANINDA KURTULUN

Hazırsanız bir türlü kurtulamadığınız tüy derdine son verecek olan formülü açıklıyoruz. İlk olarak 1 çorba kaşığı süt ile 1 çorba kaşığı zerdeçalı macun haline getirin. Bu karışımı parmağınızın ucuyla yavaşça tüylü bölgenize uygulayın ve biraz ovalayın. En az 30 dakika kuruyana kadar bekleyin. Daha sonra soğuk suyla yıkayın. Bu işlemi 4 hafta boyunca her gün uygulamayı ihmal etmeyin. 4 hafta sonra tüylerinizin oldukça zayıf çıktığını göreceksiniz. Zamanla tamamen yok olduğunu göreceksiniz.

kmgfgf-2022-12-13t130239-679.jpg

KOL BÖLGESİNE LAZER EPİLASYON İŞLEMİ UYGULAMAK ZARARLI MIDIR?

Kol altında lenf bezleri bulunduğundan ve bu bölgede cilt daha hassas olduğundan genel olarak Epilasyon yaptırma konusunda kararsızlıklar yaşanabilir. Ancak lazer epilasyonlar cilt altında değil derinin en üst tabakasına uygulandığından herhangi bir zararı görülmemiştir ve bu nedenle vücudun tüm bölgelerinde olduğu gibi yüz bölgesinde bile rahatlıkla uygulanmaktadır. Ayrıca kol altı ve kol bölgesinde çok çabuk ve etkili sonuçlar alınmaktadır.

aeruu.jpg

SÜTÜN CİLDE OLAN FAYDALARI

Sütün cilde çok sayıda faydası bulunmaktadır. Süt kaynatıldığı takdirde içeriğindeki çok sayıda besin değeri düşecektir. O nedenle süt çiğ olduğu takdirde cilde daha iyi gelebilir. Ham süt ciltteki ölü derilerin temizlenmesini sağlayacaktır. İçeriğindeki laktik asit sayesinde süt ölü derilere nüfuz ederek cildi derinlemesine temizlenebilir. Süt cilde zarar vermeden cildin temizlenmesini sağlayacaktır. Süt doğru kullanıldığı takdirde cilt rengini düzenleyecektir. Cilt bakımında süt kullanıldığında cilt tek tip bir renge kavuşur. Hava olayları nedeni ile yüzde gelişen lekelerin giderilmesi için de süt kullanılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN