O bankanın müşterileri bayram edecek! Bir işleme tak diye 20.000 TL nakit para: Faiz oranı hayrete düşürecek

O bankanın müşterileri bayram edecek! Bir işleme tak diye 20.000 TL nakit para: Faiz oranı hayrete düşürecek

Müşterinin memnuniyetini ön planda tutan banka ING ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine destek olacak. Banka müşterilerine 20 bin TL nakit desteği yardım desteği sağlayacak. İşte detaylar...

O bankanın müşterileri bayram edecek! Bir işleme tak diye 20.000 TL nakit para: Faiz oranı hayrete düşürecek. Özel bankalardan biri olan ING bir kredi kampanyası yayınladı. Müşterinin memnuniyetini ön planda tutan banka ING ihtiyaç kredisi kampanyası ile müşterilerine destek olacak. Banka müşterilerine 20 bin TL nakit desteği yardım desteği sağlayacak. İşte detaylar...

para

ING BANKTAN İHTİYAÇ KREDİSİ MÜJDESİ

Para denildiğinde ilk akla gelen ve yoğun bir müşteri trafiğine sahip olan banka olan ING, ihtiyaç kredisi kampanyalarıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye'de en popüler özel bankalardan biri olan ING’nin ihtiyaç kredisi kampanyasında Turuncu Ekstra’lılar için fırsat kampanyaları yayınlandı. ING müşteri memnuniyeti odaklı bankacılık hizmetleri sunduğu bu sınıftaki müşteriler için 20 bin TL kredi için % 0.99 faiz imkanı veriyor. Bankanın bu faiz kararından ise Turuncu Ekstra programına üye olan müşteriler faydalanıyor. ING % 0.99 faiz oranlı ihtiyaç kredisinin vade sayısı ise 12 ay.

para

Turuncu Ekstrada % 0.99 faiz oranına sahip ING, diğer müşterileri için uygun faizlerle kredi çekme imkanı sunuyor. ING Bankası'nın ihtiyaç kredisinde faizler % 1.39’dan başlayarak değişiyor. Tabi burada kredi notları, limitler, vade seçeneklerine göre de krediler ve faiz oranları değişiyor. Gittikçe büyüyen, müşterilerin odak noktası haline gelen ING, bankası acil paraya ihtiyacı olanlar için birebir kampanya sunuyor. 

-20 bin TL kredi çekmek için ING bankasında, 20 binlik ihtiyaç kredisinin ödenmesi de 36 ay vadeli olacak şekilde yapılıyor.  Bu ödemenin aylık taksit tutarı ise 872 TL.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN