O Kız dizisini şaha kaldıracak yeni oyuncu bombası! İzlemeyenler bile o oyuncuyu görünce diziye başlayacak

O Kız dizisini şaha kaldıracak yeni oyuncu bombası! İzlemeyenler bile o oyuncuyu görünce diziye başlayacak

O Kız dizisine dahil olan yeni isim tüm genç kızların gözdesi olacak. Dizide Kadir rolüne hayat veren Erkan Petekkaya'nın gençliğini canlandıracak yetenekli oyuncunun Emin Günenç olduğu ortaya çıktı. Yakışıklı oyuncuyu görenler hayranlığını gizleyemedi. İşte Emin Günenç hakkında merak edilen tüm detaylar…

O Kız dizisi her hafta yayınlanan bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ekranların sevilen yüzü Erkan Petekkaya'nın hayat verdiği Kadir rolünün gençliğini görenlerin ağızları açık kaldı. Kadir karakterinin gençliğine hayat veren oyuncu Emin Günenç,‘’Oyunculuğuna hayran olduğum usta bir ismin gençliğini canlandırdığım için çok mutlu ve gururluyum’’ şeklinde konuştu. İşte Emin Günenç hakkında merak edilen tüm detaylar…


EMİN GÜNENÇ HANGİ YAPIMLARDA ROL ALDI?


O Kız dizisi ekranlara gelmeye devam ederken dizinin yönetmenliğini Özlem Günhan yapmaktadır. Dizinin senaryosunu ise sermaye yanık kaleme alırken Content House imzası ile ekranlara taşınıyor. Kanal D ekranlarında yeni ekrana gelen dizilerden biri olarak karşımıza çıkan O Kız her bölümüyle heyecanı zirveye taşıyor.

emin-gunenc-o-kiz.jpg


Dizinin oyuncu kadrosuna yeni bir isim dahil olurken yakışıklı oyuncuyu görenler şaştı kaldı. Kadir karakterinin gençliğine hayat verecek olan Emin Günenç genç kızların da favori ismi olacak. Daha önce Kırmızı Oda, Masumlar Apartmanı ve Kusursuz Kiracı dizilerinde rol alan yetenekli oyuncu performansı ile herkesi kendine hayran bırakıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN