Öğrencilere görülmemiş destek! Her birine 750 TL cep harçlığı devletten: Başvurmayanın cüzdanı boş kalacak!

Öğrencilere görülmemiş destek! Her birine 750 TL cep harçlığı devletten: Başvurmayanın cüzdanı boş kalacak!

Öğrencilere 750 TL'lik cep harçlığı verilecek. İşte detaylar...

Öğrencilere görülmemiş destek! Her birine 750 TL cep harçlığı devletten: Başvurmayanın cüzdanı boş kalacak! Öğrencilerin yüzünü güldüren haber geldi. Bakanlık açıklama yaptı. Yardım ödemeleri kapsamında bakanlık tarafından 750 TL ödeme yapılacak. Milyonlarca genci sevindiren haber. İşte detaylar...

öğrenci

ÖĞRENCİLER İÇİN 750 TL YARDIM ÖDEMESİ

Artan enflasyon, gıda fiyatları, pansiyon, ev fiyatları, yurt fiyatları, kitap fiyatları, ulaşım fiyatları derken bu işten en çok etkilenen kesimlerden biri de öğrenciler oldu. Öğrencilerin bu zorlu hayat mücadelesinde yardıma daha fazla ihtiyacı bulunuyor. 

Bu nedenle de öğrencilere daha fazla burs verilmesi gerekiyor. Öğrencilere müjdeli haber ise Eyüpsultan Belediyesinden geldi. Üniversite öğrencilerine cep harçlığı vermek için harekete geçen Eyüpsultan belediyesi, 750 TL cep harçlığı verecek. 

İhtiyaç sahibi öğrencilere 750 TL'lik yardımda bulunulacağını söyleyen Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken'in açıklamaları ise şöyle:

“Hayat dört seçenekten ibaret değil, o yüzden kendinizi çok fazla hırpalatmayın. Sizler lazımsınız bizlere. Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının önümüzdeki dönemlerinin yöneticileri sizler olacaksınız. 10’lu, 30’lı yıllara sizler şekil vereceksiniz. O yüzden bu yıllarda kendinize gelecekle ilgili ciddi yatırımlar yapın. Buradan mezun olduğunuzda elinizin gördüğü bir iş olması çok daha önemli. Hem Milli Eğitim Bakanlığımız hem bizler sizlerin geleceği ile ilgili bir şeyler yapmaya gayret ediyoruz. Sizlere küçükte olsa eğitim desteği vermek istedik. Umudumuzu, güvenimizi ve inancımızı hiçbir zaman yitirmeyeceğiz.”

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN