Olaylar karmaşık hale geliyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi, akrep ve kovalar... İşte 4 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Olaylar karmaşık hale geliyor! Koç, boğa, aslan, başak, terazi, akrep ve kovalar... İşte 4 Kasım 2023 günlük burç yorumu

Bir kriz veya kaos yaşandığında, genellikle aklı başında kalan birisiniz. Aslında, sıkıntılı zamanlarında arkadaşlarınızın ve ailenizin aradığı kişi sizsiniz. Yanlış giden her neyse onu düzeltene kadar her şeyi içinizde tutarsınız. Ancak bununla ilgili sorun, bazen bunu çok uzun süre içinizde tutmanızdır. Sonunda patlayacak, çökecek ya da her ikisini birden hissedeceğiniz bir noktaya kadar birikir.

4 KASIM 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Korkarak beklediğiniz bir durum, düşündüğünüz kadar kötü sonuçlanmadı. Yine de, önceden ve muhtemelen tüm süreç boyunca acı çektiniz. Yani hayal ettiğiniz en kötü şey gerçekleşmemiş olsa da, yine de stres, endişe ve kaygıya katlandınız. Bu yüzden de en kötüsü gerçekleşmiş gibi hissedebilirsiniz. Lütfen bu size bir ders olsun. En kötüsünü beklemeyin, yoksa onu kendiniz gerçekleştirirsiniz. En iyisini bekleyin, onu da pekâlâ gerçekleştirebilirsiniz.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Yeni bir ilişki, düşündüğünüzden daha fazla sabretmenizi gerektirebilir. Çekip gitmeli misiniz? Yoksa beklediğinize değecek mi? Şu anda, huzursuz ruh haliniz size vitesi yükseltmenizi ve sizi rahatsız eden şey hakkında bir şeyler söylemenizi ya da çekip gitmenizi söylüyor olabilir. Ancak bunların ikisini de yapmamanız tavsiye edilir. Bunun yerine sabırlı olun. Eğer sabredebilirseniz, bu durumun düşündüğünüzden çok daha iyi sonuçlanacağını göreceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Üzerinizde taşıdığınız o ağır suçluluk duygusunu bir kenara bırakmanın zamanı gelmedi mi? "Cezanızın" ödendiğini belirtip hayatınıza devam etmenin zamanı gelmedi mi? Yaptığınız bir şeyden dolayı gerçekten pişmanlık duysanız bile, bunun için acı çekmenin bir sınırı olmalıdır. Ancak gerçekte, kendinizi kötü hissetmeniz çoğunlukla kendiniz hakkındaki aşırı sert yargılarınızdan kaynaklanmaktadır. Kendinizi kötü hissetmeye devam ederseniz, bu haksızlık olacaktır.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Muhtemelen bir ilişkiyle alakalı olan mevcut bir ikilem, kendinizi bataklıkta mahsur kalmış gibi hissettiriyor. Ne kadar mücadele ederseniz o kadar derine batarsınız. Ancak bu batış kendi ruh halinizi de kapsar ve bu nedenle ortaya çıkan felç hissi sizi çözümden giderek uzaklaştırır. Zihninizin bir süre bu konuda sabit kalmasına izin verin. Olumsuz gerçekler üzerinde durmayı bırakırsanız, biraz olsun umut ışığı görmeye başlayabilirsiniz. Bunu gördüğünüzde de çıkış yolunu bulmanız daha kolay olacaktır.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İçinizde bir yenilgi hissi yükseliyor olabilir. Bunun nedeni denememiş olmanız değil, denediniz ve bu da kendinizi yenilmiş hissetmeniz için daha büyük bir sebep. Her seçeneği kullandığınızı ve her düştüğünüzde yeniden ayağa kalktığınızı düşünebilirsiniz. Yine de hedefinize başlangıçta olduğunuzdan daha yakın değilsiniz. Ya da öyle misiniz? Gözle görülür bir ilerleme kaydetmemiş olsanız da, çok değerli birkaç önemli ders aldınız ve bu da farklı türden bir ilerleme sayılır, belki de en önemli türden.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Şu anda birinden, belki de bir aile üyesinden en kötü davranışı bekliyor olabilirsiniz. Bunu daha önce de yaşadınız ve hep aynı şekilde sonuçlandı, değil mi? Aslında, biraz zorlarsanız, durumun böyle olmadığı birkaç zamanı hatırlayabilirsiniz. Bunun yerine, kötü zamanlara odaklanıyor ve iyi olanları atlıyorsunuz. En kötüsünü öngördüğünüzde, bunu kendiniz oluşturursunuz çünkü tüm tavrınız değişir. Bunu bir deney haline getirin, en iyisini bekleyin ve neler olacağını görün.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Geriye dönüp baktığınızda romantik bir ilişkinin ne kadar ideal olduğunu ve şu anki bağınızın bunun yanında ne kadar sönük kaldığını düşünüyor olabilirsiniz. Ama gerçekten öyle mi? Yoksa kötü şeyleri silip yerine ideal olan birkaç deneyimin parlak ve idealize edilmiş hatıralarını mı koyuyorsunuz? Durum böyle olsun ya da olmasın, şu anda bir şeye yatırım yaptınız ve ona biraz zaman ve makul bir zaman tanımayı hem kendinize hem de karşınızdakine borçlusunuz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bir kişinin zeki veya deneyimli olması, her zaman en iyi kararları vereceği anlamına gelmez. Devreye girebilecek başka faktörler de vardır. Duyguları, arzuları ve içinde bulundukları koşullar kötü bir seçim yapmalarına katkıda bulunabilir. Şu anda hayatınızda büyük bir hata yapmış birini değerlendiriyor olabilirsiniz. Bu kişi sizin yetkin ve akıllı olarak gördüğünüz biridir. Ancak duruma merhametle yaklaşırsanız, anlamanız daha kolay olacaktır. Bu değerlendirmenizde çok sert olmayın.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bir kriz veya kaos yaşandığında, genellikle aklı başında kalan birisiniz. Aslında, sıkıntılı zamanlarında arkadaşlarınızın ve ailenizin aradığı kişi sizsiniz. Yanlış giden her neyse onu düzeltene kadar her şeyi içinizde tutarsınız. Ancak bununla ilgili sorun, bazen bunu çok uzun süre içinizde tutmanızdır. Sonunda patlayacak, çökecek ya da her ikisini birden hissedeceğiniz bir noktaya kadar birikir. Bugün içinizi dökmeniz gerekiyor. Canınızı sıkan bir şey var, ama içinizi dökmek için kendinize izin verirseniz, kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hâlâ taze olan duygusal bir yarayı kapatabileceğinizi düşünmüş olabilirsiniz. Belki de zamanla sihirli bir şekilde dağılacağını düşündünüz ama durum böyle olmadı. Peki, bunu aşmak için ne yapabilirsiniz? Kendinize bir süreliğine kötü hissetme izni verebilirsiniz. Her zaman mükemmel olmak zorunda değilsiniz. İncinmiş olduğunuzu kabul etmek bir zayıflık işareti değildir. Kendinize bu durumun "yasını tutmak" için bir şans verin, o zaman bu durumdan kurtulmanın çok daha kolay olduğunu göreceksiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Başkalarının harika olduğunu düşündüğü bir fırsat ortaya çıktığında, bundan vazgeçmek zor olabilir. Böyle bir şey yakın zamanda karşınıza çıkmış olabilir, ancak bu, başkaları ne düşünürse düşünsün, sizin için doğru olduğu anlamına gelmez. Bununla birlikte, bu fırsattan uzaklaştığınız için kendinizi aptal gibi hissedebilirsiniz. Ancak bunu değerlendirmek size doğru gelmiyorsa, o zaman bunu üstlenmek aptallık olur. Kalbinizin sesini dinleyin.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bazen kendinize çok yükleniyorsunuz. Utangaç veya güvensiz hissettiğinizde, kırılgan ve hatta aptal gibi görünebilirsiniz. Bunun nedeni, özgüven eksikliğinizin kendinizi far ışığını gören bir geyik gibi donmuş hissetmenize neden olması ve bazen kendinizi yetersiz hissettiğiniz için aptalca olduğunu düşündüğünüz şeyler söylemenizdir. Ne kadar harika olduğunuzu unutuyorsunuz. Yaratıcı insanlar genellikle bu şekilde acı çekerler. Başkalarına her zaman gösterdiğiniz şefkati bugün kendinize de gösterebilirseniz, endişelendiğiniz bir konuda harika bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN