Resimdeki P'yi bulanlar NASA'da işe başlıyor! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 8 saniyede P harfini buluyor!

Resimdeki P'yi bulanlar NASA'da işe başlıyor! Sadece IQ'su 140'ın üstünde olanlar 8 saniyede P harfini buluyor!

Bir IQ testi yapmaktan hoşlanıyor musunuz? Bunun zeka bulmacalarını çözmek aslında yaratıcı düşünme ve problem çözmede beyin keskinliğini artırmaya yardımcı olabilir. Resimdeki P harfini sadece yüksek zekaya sahip insanlar 8 saniyede bulabiliyor. Yapabilir misin?

Genellikle bu tür bulmacaların zor cevapları vardır. Bu nedenle, bunu yaparken doğruluk gerektirir. Yukarıdaki zeka bulmacası IQ testi örneğinde olduğu gibi. Bu resimde bir araya gelmiş çok sayıda R harfi var. Fakat harfler arasında gizli olan bir harf var. Resimde saklanan P harfini 8 saniyede tespit edebilir misin?

Bu tür bulmacaları cevaplamak için acele etmeye gerek yok. Görüntüyü daha iyi görebilmek için gelişigüzel yapın. Fakat unutmayın, sadece üstün zekaya sahip kişiler 8 saniyede gizli harfi bulabiliyor.

1-006.jpg

GİZLİ P HARFİNİ 8 SANİYEDE TESPİT EDEBİLİR MİSİN?

Bunun gibi zeka bulmacaları genellikle aldatıcıdır. Bu nedenle, en ufak bir ipucuna dikkat etmek önemlidir. Yukarıdaki bulmaca görseli gibi, sadece bir göz atarsanız, çok sayıda R harfinin içinde gizli P harfini bulmak zor olacaktır. Ayrıca yalnızca 8 saniyeniz olduğunu unutmayın.

Resimde gizlenen P harfini bulabilir misin? Şimdi cevabınızı kontrol edin ve bu yazının sonundaki cevapla eşleştirin. Bu zeka bulmacasını cevaplamadan önce talimatlara çok dikkat etmeniz gerekiyor.

GİZLİ P HARFİ NEREDE?

Optik illüzyonlar her daim beynimizin nasıl çalıştığı hakkında büyüleyici bilgiler verir. Belirli renk, ışık ve desen kombinasyonları, beynimizi orada olmayan bir şeyi görsel olarak algılaması için kandırabilir. Şimdi söylermisin, R harfleri havuzunun içinde gizlenen P harfini bu optik yanılsamanın içinde gördün mü?

ZEKA BULAMACASI CEVABI

8 saniye içinde gizli P harfini tespit edenleri alkışlıyoruz. Harika gözlem becerilerine sahipsiniz. Şimdi bulamayanlar için aşağıdaki resimde çözümü paylaşıyoruz. Gizli P harfi kırmızı bir işaret ile vurgulanmıştır.

2-010.jpg

Yukarıdaki zeka bulmacasınn doğru cevabı budur. Bunun gibi soruları yanıtlarken kapsamlı olduğunuzdan emin olun. Testler üzerinde daha ustaca çalışmak için, düşünme keskinliğinizi geliştirmek için yardımcı olacak diğer bulmacalar üzerinde çalışmayı deneyin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN