Sadece IQ seviyesi 140'ın üstünde olan insanlar resimdeki gizli köpeği 8 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Sadece IQ seviyesi 140'ın üstünde olan insanlar resimdeki gizli köpeği 8 saniyede bulabiliyor! Yapabilir misin?

Bu optik illüzyonda masum kazları öldüren bir tilki sinsice dolaşıyor. Tilkiyi korkutup kaçıracak köpeği görebilir misin? Gözlemci olup olmadığınızı görelim.

Vücudumuzdaki en önemli organ beyindir. Bugünü bunun için yaşıyoruz. Bu nedenle bilim adamları çok uzun bir süredir insan beynini araştırıyorlar. Ancak beynimizin tuhaf şekillerde nasıl çalıştığını anlayamıyoruz. En zor ve eğlenceli zihinsel zorluklardan biri optik illüzyonları çözmektir.

Optik bir yanılsama yaşadığımızda, beynimiz gerçeği görmek istediklerimize uyacak şekilde değiştirir. Bu nedenle optik illüzyon bulmacaları beyninizi ve gözlem becerilerinizi test etmenin en eğlenceli ve eğlenceli yoludur. Ve bugün, beyninizi zorlamanız için sizi bekleyen heyecan verici bir optik illüzyon testimiz var. Onun için hazır mısın? Hadi başlayalım.

1-015.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KÖPEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Bu optik illüzyon resminde, bir tilki çiftliğin içine sızmış ve kazları öldürmeye başlamıştır. Resme daha yakından bakarsanız, çiftlikte bir köpek kulübesi olduğunu göreceksiniz. Yani, bir yerlerde bir köpek olmalı. Tilkiyi korkutmak için köpeği zamanında görebilir misin?

Sizin için test, tilkiyi 8 saniye içinde bulmaya çalışmaktır. Hazır olun, çünkü meydan okuma başlamak üzere. Zamanın şimdi başlıyor.

GİZLİ TİLKİYİ GÖRDÜN MÜ?

Bu optik illüzyon testini çözmek için sadece 8 saniyeniz olduğunu unutmayın. Biraz daha zaman ayırırsanız tilki bütün kazları öldürecek. Köpeği fark ettin mi? Değilse, o zaman sizin için küçük bir ipucu var. Optik illüzyon ipucu: Köpek kulübesinin yakınında bir yerde. Umarız bu ipucu köpeği kolayca görmenizi sağlar.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Köpeği fark edip kazları kurtarabildiniz mi? Eğer öyleyse, tebrikler! Kesinlikle en dikkatli insanlardan birisin. Bu gizli hayvan optik illüzyonunda, kazları 8 saniyede öldüren tilkiyi korkutup kaçırmak için köpeği görmeniz gerekiyordu. Köpeği göremediyseniz, çözümünü görmek için aşağıya bakın.

2-009.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN