Sadece yüksek beyin gücüne sahip olanlar resimdeki gizli kelebeği 6 saniyede bulabilir! Zekanı test et

Sadece yüksek beyin gücüne sahip olanlar resimdeki gizli kelebeği 6 saniyede bulabilir! Zekanı test et

Optik illüzyon: Sadece en dikkatli kişiler odadaki bir kelebeği 6 saniyede görebilir. Onlardan biri misin? Devam edin ve bu optik illüzyon mücadelesini deneyerek gözlem becerilerinizi şimdi test edin.

Beyninizi kandıran ve nesneleri algılama yeteneğinize meydan okuyan görüntüler "optik illüzyonlar" olarak bilinir. Bilişsel, fizyolojik ve gerçek görsel yanılsamalar, üç çeşit optik yanılsamadır.

Optik illüzyonlar, bireylerin bilişsel yeteneklerini ve gözlem becerilerini geliştirmeye yardımcı olabilir. Düzenli uygulama ile kişi, optik yanılsamaları anlama becerisinde hızla ustalaşabilir. Ne kadar dikkatli olduğunuzu test etmek ister misiniz? O halde hemen şimdi bu optik illüzyon testini deneyin.

1-019.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ KELEBEĞİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde, köpeğiyle birlikte kanepede oturan yaşlı bir adamın görülebildiği bir oturma odası sahnesi görebilirsiniz. Odada göz göre göre saklanan bir kelebek ve senin görevin 6 saniye içinde kelebeği bulmak.

Zaman sınırı içinde kelebeği bulamazsanız endişelenmeyin, gösterdiğiniz çabaları takdir ediyoruz ve sonunda çözümü sağlayacağız.

Başlıktan da anlaşılacağı gibi, bu optik illüzyon testi, odadaki gizli bir kelebeği 6 saniye içinde bulmakla ilgilidir. Ancak, gözlem becerinizin gerçek potansiyelini gerçekleştirmek için önce çözümü kontrol etmemelisiniz.

GİZLİ KELEBEĞİ BULDUN MU?

Optik illüzyonlar, gözlem becerilerini ve zekayı test etmek için en basit araçlardan biridir. Zekanızı test etmenin iyi bir yolu olarak görülse de, bunu yapmanın başka karmaşık yolları da var.

Kullanıcılardan 6 saniye içerisinde resimdeki gizli kelebeği bulması istenmektedir. Olağanüstü gözlem becerilerine sahip kişiler, kelebeği zaman sınırı içinde bulabilirler.
Kelebeği gördün mü? Resme dikkatlice bakın, kelebek görüntünün herhangi bir yerinde bulunabilir.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Kelebeğin nerede olduğunu merak mı ediyorsunuz? Aşağıdaki çözüme göz atın. Gizli kelebek sepetin üzerinde görülebilir. Sepet üzerine baskılı bir tasarımdır.

2-007.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN