Süre 6 saniye! Resimdeki gizli ayıyı 6 saniyede bulanların IQ' su en az 140 çıkıyor! Zekanı test et

Süre 6 saniye! Resimdeki gizli ayıyı 6 saniyede bulanların IQ' su en az 140 çıkıyor! Zekanı test et

Bu optik illüzyon resminde gizlenmiş bir ayı var. Onu bulup herkesten daha zeki olduğunu kanıtlayabilir misin? İnsanların yalnızca %3'ü verilen zaman sınırı içinde gizli ayıyı bulabiliyor.

Optik illüzyonlar, beynimizin gerçeklikten farklı bir şey algıladığı görsel olgulardır. Bir şeylerin gerçekten orada olmadığını düşünmemiz için bizi kandırabilirler veya var olmayan şeyleri görmemiz için gözlerimizi kandırabilirler. Çalışmalar, optik illüzyonların insan beyninin çalışma şeklini incelemek için harika kaynaklar olduğunu öne sürüyor.

Ek olarak, düzenli uygulama ile optik illüzyonlar, bireylerde bilişsel yeteneklerin ve gözlem becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur. Gözlem becerilerinizi test etmek ister misiniz? Başlayalım.

1-003.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ AYIYI BULABİLİR MİSİN?

Bu görselde karlı bir tatil manzarası görüyorsunuz. Burada bir yerlerde gizlenmiş bir ayı var Sizin için zorluk verilen saniyeler içinde ayıyı bulmaya çalışmaktır. Bu optik illüzyon mücadelesini çözmek için sadece 6 saniyeniz var.

Optik illüzyonlar, beyni bir şeyi gerçekte olduğundan farklı algılaması için kandıran görsel olgulardır. Bu illüzyonlar, hareket ediyor veya şekil değiştiriyor gibi görünen basit modellerden fizik yasalarına meydan okuyormuş gibi görünen daha karmaşık görüntülere kadar pek çok biçim alabilir. Hem merak uyandırıcı hem de kafa karıştırıcı olabilirler, bu da onları bilim adamları için popüler bir çalışma konusu ve her yaştan insanın eğlenmesi için eğlenceli bir yapboz haline getirir.

GİZLİ AYIYI TESPİT ETTİN Mİ?

Dahiler, gizli ayıyı kolayca bulabilir. Unutmayın, bu optik illüzyon testini çözmek için sadece 6 saniyeniz var. Acele edin. Gizli ayıyı henüz bulamadınız mı? Değilse, size küçük ama önemli bir ipucu vermemize izin verin. Optik illüzyon meydan okuma ipucu: Ayı yerde değil. Şimdi, ayıyı gördün mü?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Ayıyı bulabildin mi? Bazılarınız şimdiye kadar optik illüzyon resmindeki gizli ayıyı bulmuş olabilir. Ancak, onu bulamayan birçok kişi olabilir. Ayının nerede saklandığını bulmak için aşağı kaydırın.

Bu optik illüzyon IQ testinde, gizli ayıyı 6 saniyede tespit etmeniz gerekiyordu. Bu illüzyon mücadelesini çözemediyseniz, çözümü görmek için aşağı kaydırın.

2-002.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN