Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un geçmişindeki o video başına bela oldu! Klipte öyle bir sahne var ki: Sosyal medya sallandı

Ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un geçmişindeki o video başına bela oldu! Klipte öyle bir sahne var ki: Sosyal medya sallandı

Çağatay Ulusoy'un Netflix'teki son dizisi dikkatlerin odağında. Peki Çağatay Ulusoy'un yıllar önce yer aldığı bu klip görüntülerini daha önce görmüş müydünüz?

Son dönemde Netflix'in yeni dizisi Terzi'de başrolde yer alan Çağatay Ulusoy'un yıllar öncesine ait bir klibi gün yüzüne çıktı. İddialara göre, Ulusoy bu klipten sonra keşfedildi. Çağatay Ulusoy'un o dönemdeki görüntüsü izleyenlerde şaşkınlık yarattı.

çağatay ulusoy

Türkiye'deki dijital yayın platformu Netflix'in yeni Türk yapımı dizisi Terzi'nin başrol oyuncusu olan Çağatay Ulusoy'un yıllar önce yer aldığı bir klip, sosyal medyada geniş yankı buldu. Ulusoy'un bu klibin ardından keşfedildiği iddiaları da gündeme geldi. Şarkıcı Akın'ın "Oldu mu Yar" şarkısının klibinde yer alan Çağatay Ulusoy'un oyunculuk performansı ve yakışıklılığı takdir toplarken, klip içerisindeki sevişme sahnesi de dikkat çekti ve konuşuldu.

çağatay ulusoy

Çağatay Ulusoy, 23 Eylül 1990 tarihinde İstanbul'da doğmuş Türk oyuncu ve modeldir. İlk olarak 2010 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. 2011 yılında başrolünü paylaştığı "Adını Feriha Koydum" dizisiyle oyunculuk kariyerine adım atan Çağatay Ulusoy, daha sonra "Medcezir", "İçerde", "Hakan: Muhafız" ve "Terzi" gibi birçok başarılı projede yer almıştır. Aynı zamanda, müzikal faaliyetleri de olan Çağatay Ulusoy, Türkiye'de ve dünya genelinde geniş bir hayran kitlesine sahiptir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN