Ünlü oyuncudan kahreden haber! Kanserle mücadelesine yenik düştü!

Ünlü oyuncudan kahreden haber! Kanserle mücadelesine yenik düştü!

Ünlü oyuncu Adan Canto bir süredir kanserle mücadele ediyordu. Dignated Survivor ve The Cleaning Lady gibi dizilerde yer alan Adan Canto, 42 yaşında yaşam savaşını kaybetti.

Dignated Survivor ve The Cleaning Lady dizileriyle adını büyük kitlelere duyuran 42 yaşındaki Adan Canto, kansere yenik düştü. Ünlü oyuncu, epey süredir kanserle mücadele ediyormuş.

dizifh.jpg

Rol aldığı yapımlarda hayat verdiği karakterlerle gönüllerde taht kuran oyuncu, uzunca bir süredir apendiks kanseriyle mücadele ediyordu.

"VEFATI BİZİ DERİNDEN ÜZDÜ"

Fox televizyonu, ünlü oyuncunun vefatının ardından açıklama yaptı. Açıklamada "Adan Canto'nun vefatı bizi derinden üzdü. Harika bir aktör ve arkadaştı. Kendisini FOX Entertainment ailesinin bir parçası olarak görmekten onur duyduk" ifadelerine yer verdi.

foks.jpg

EN ZOR VEDA

Ünlü oyuncunun eşi Stephanie Ann Canto ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sonsuza kadar hazinem Adan, yakında görüşürüz" sözleriyle eşine veda etti.

dizi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN