Ünlü oyuncudan kıvrak parmaklık dansı! İzleyenlerin yüreği hop etti! Yükseklik korkusu olan sakın izlemesin!

Ünlü oyuncudan kıvrak parmaklık dansı! İzleyenlerin yüreği hop etti! Yükseklik korkusu olan sakın izlemesin!

Son zamanlarda oyunculuğunun yanı sıra açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelen Melis Sezen, son paylaşımıyla sosyal medyaya damga vurdu.

Sadakatsiz dizisinde canlandırdığı Derin karakteriyle şöhrete kavuşan Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor.

Melis Sezen, son olarak Gülcemal adlı yapımda oyuncu Murat Ünalmış ile başrolü paylaşmış ve dizinin final olmasın ardından inzivaya çekilmişti.

melis-sss.jpg

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan güzel oyuncu geçtiğimiz günlerde karavandaki dansıyla gündem olmuştu. Genellikle evinin salonunda çektiği dans videolarını yayınlayan Melis Sezen bu defa terasta çekim yaptı.

333.jpg

Tek başına tango yaptığı anları yayınlayan Sezen bu paylaşımına "Mmm.. Tango... Tam bir oğlak kadını dansı değilse ne?" notunu düştü.

İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN