Yalı Çapkını dizisine iki sürpriz isim

Yalı Çapkını dizisine iki sürpriz isim

Ekranların sevilen dizisi Yalı Çapkını kadrosuna sürpriz bir isim daha dahil oluyor. Ömer dizisinin oyuncuları Barış Falay ve Selahattin Paşalı, 'Reşat' ve 'Ömer' karakterlerini oynayacak.

Konusuyla tartışmalara neden olan Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolde olduğu sevilen dizi Yalı Çapkını'na yeni oyuncular konuk olacak.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre; yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, hikayesi Gülseren Budayıcıoğlu’na ait olan projeye yapım şirketinin yeni başlayan dizisi Ömer’in oyuncuları Barış Falay ve Selahattin Paşalı “Reşat” ve “Ömer” karakterleriyle konuk oluyor.

bvvb.png
Barış Falay

OGM’nin Kırmızı Oda ve Masumlar Apartmanı dizilerinde de yaptığı dizi misafirliği “Yalı Çapkını” ve “Ömer”le devam edecek.

1-2021101145723.jpg
Selahattin Paşalı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN