Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncusundan kötü haber! Feci kazada üç parmağını birden kaybetti

Yürek Çıkmazı dizisinin oyuncusundan kötü haber! Feci kazada üç parmağını birden kaybetti

Yürek Çıkmazı dizisinin başrol oyuncusu Mesut Akusta herkesi korkuttu. Geçirdiği feci kazada 3 parmağını kaybeden ünlü oyuncu hayranlarını üzdü. İşte Mesut Akusta'nın sağlık durumu…

Mesut Akusta'nın başına gelenlerin ardı arkası kesilmiyor. Geçtiğimiz sene Teşkilat dizisinde beyin kanaması geçirerek ölümle burun buruna gelen Akusta, uzun bir tedavi sürecinden sonra yeniden setlere döndü. Ünlü oyuncunun başına gelen talihsizlikler yakasını bırakmıyor. Geçirdiği feci kazada 3 parmağını kaybeden yetenekli oyuncu hayranlarını üzdü. İşte Mesut Akusta'nın sağlık durumu…


TALİHSİZLİKLER YAKASINI BIRAKMIYOR


tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberinde yer alan bilgiler doğrultusunda TRT 1 ekranlarında yayınlanan Yürek Çıkmazı dizisinin başrol oyuncusu Mesut Akusta, talihsiz bir kaza geçirdi. Gold Film imzasıyla ekranlara taşınan Yürek Çıkmazı dizisinden kötü haber geldi.

mesut-akusta-yurek-cikmazi.jpg

Dizinin çekimleri sırasında dişi yerinden çıkan usta oyuncu doktora gitmek için set aracına bindi. Akusta araçtan inerken dengesini kaybederek kendisini bir anda yerde buldu. Aracı kullanan şoför ise arkaya bakmadan hareket edince yere düşen oyuncunun parmakları ezildi. Bir anda acı içinde kalan Akusta’nın 3 parmağının kırıldığı öğrenildi. Apar topar hastaneye götürülen ünlü oyuncunun parmakları alçıya alındıktan sonra yeniden setlere döndü. Yaşadığı sağlık problemleri ile sık sık gündemde yer alan Usta oyuncunun şimdilerde sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşadığı talihsizliklere rağmen işini hiç bırakmayan Akusta, dizide ise birileriyle kavga etmiş gibi gösterildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN