Zeki olduğunu düşünüyorsan iki resim arasındaki 10 farkı 23 saniyede bulman gerekiyor! İşte viral zeka testi

Zeki olduğunu düşünüyorsan iki resim arasındaki 10 farkı 23 saniyede bulman gerekiyor! İşte viral zeka testi

Farkı bulma bulmacaları son zamanlarda oldukça popülerlik kazandı. Hem gençlerin hem de yetişinlerin severek çözdüğü fark bulmacaları günün yoğun stresinden kurtulmanızı sağlıyor. Yan yana gelen iki görüntü aynı gibi görünüyor ancak farklı. 23 saniye içinde 10 tespit etmeye çalışın. Şimdi bu meydan okuma ile zeka seviyenizi test edin.

İki resim arasındaki farkları bulmak "farkı bul" etkinliğinin temelidir. Bu aktivitede neredeyse birbirinin aynısı iki resim göreceksiniz. Ancak, iki görüntü arasında farklılıklar olacaktır ve bunları belirlemek sizin görevinizdir.

Bireyler, gruplar veya ekiplerin hepsi bu aktiviteyi üstlenebilir. Bu tür egzersizler, insanların odaklanma ve nesneleri yakından gözlemleme becerilerini geliştirmek için en etkili egzersizler olabilir. Bu aktivite, zaman unsuru eklendiğinde daha eğlenceli, zorlu ve rekabetçi hale gelir. İki resim arasındaki 10 farkı 23 saniye içinde bulmanız gereken benzer bir zorluk burada sunulmaktadır. Becerilerinizi test etmeye hazır mısınız? O zaman başlayalım.

kapak.jpg

23 SANİYEDE 10 FARKI BULMAYA ÇALIŞIN

Yukarıdaki resimde yan yana yerleştirilmiş iki özdeş görüntüyü görebilirsiniz. Yukarıda sunulan iki resim benzer görünse de aralarında 23 saniyede fark etmeniz gereken 10 fark var. İlk bakışta iki resim arasındaki tüm farkları bulmak neredeyse imkansız.

Resimlere dikkatlice bakmaya çalışın, her iki resmi karşılaştırın ve dikkatinizi çeken farklılıkları belirlemeye çalışın. Beyninizi meşgul etmek ve kısa bir süre için görüntüye odaklanmak için iyi bir yoldur, aynı zamanda dikkat becerilerinizi de geliştirir.

KAÇ TANE FARK BULDUN?

Şimdiye kadar üç ila dört farkı fark ettiniz mi? Farkları hızlıca bulun. Zaman geçiyor.
Farklılıkların bazıları kolayca görülebilirken, diğerlerinin keşfedilmesi biraz zaman alacaktır. Kaç fark tespit ettiniz? Tamamlama zamanı. En az 6-7 fark bulanlar gerçekten harika gözlem becerilerine sahip. Süre doldu. Çözümü açıklamanın zamanı geldi.

FARK BULMACASI ÇÖZÜM

Verilen süre içerisinde tüm farklılıkları bulan kişileri alkışlıyoruz. Fakat bulamayanlar üzülmesin. Siz elinizden geleni yaptınız. Şansınızı farklı zeka bulmacaları ve optik illüzyon testleri ile deneyebilirsiniz. Bu iki resim arasındaki 10 farkın cevabını merak ediyorsanız aşağıdaki resme göz atın. Tüm farkları işaretledik.

2-005.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN