Bunu tüketen yandı! Kaşık kaşık kahveye ekliyorduk! 1 kaşığı vücudu mahvetmeye yetiyor!

Bunu tüketen yandı! Kaşık kaşık kahveye ekliyorduk! 1 kaşığı vücudu mahvetmeye yetiyor!

Hemen hemen her gün severek tükettiğimiz kahve vücudumuz için pek çok fayda sunsa da kahvenin içerisine eklenen o ürün kahveyi zehre çeviriyor. 1 kaşığı bile tüm faydasını alt üst ediyor. İşte asla tüketmeminiz gereken o ürün...

Günün her saatinde severek tükettiğimiz kahve, en çok tüketilen içecekler arasında yer alıyor Doğru miktarda ve doğru şekilde tüketilen kahvenin, kalp sağlığını koruduğu, metabolizmayı hızlandırdığı da biliniyor. Faydaları da saymakla bitmeyen kahveyi nasıl tükettiğimiz de çok önemli.

Fakat faydaları saymakla bitmeyen kahveye süt tozu eklenince faydalarından eser kalmıyor. Ciddi sağlık sorunlarına sebebiyet verebiliyor. Sağlığımızı riske atmamak için bunu kesinlikle kahveye eklememeliyiz...

kajvdfg.jpg

SÜT TOZUNUN ZARARLARI

Süt tozu, kahvenin lezzetini artırmak için en çok tercih edilen ürünlerden biri. Fakat masum gibi görünen süt tozu, aslında sağlığımızı büyük ölçüde zarara uğratıyor. Süt tozu içerisinde ‘melamin’ adı verilen bir bileşen içeriyor.

kdgfh.jpg

Bu bileşen de karaciğerde yağlanmaya neden oluyor. Süt tozunun içerisinde bulunan ‘sodyum aluminosilicate’ maddesi de zehirlenmelere, kabızlığa ve böbrek hastalıklarına sebep olabiliyor. Vitamin ve mineralden yoksun olan süt tozu aynı zamanda metabolik bozulmaları tetikliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN