Elektrik kabloları faciaya neden oldu: Saman yüklü kamyon alev topuna döndü

Ankara'nın Çankaya ilçesinde saman balyası taşıyan kamyonun elektrik kablolarına takılması sonucunda yangın çıktı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Yangın ekipler tarafından çevredeki arazilere sıçramadan kontrol altına alındı. Kamyon yanarak kullanılmaz hale geldi, şoför ise yaralı olarak kurtarıldı.

Ankara'nın Çankaya Yeşilkent Mahallesinde yaşanan olayda saman balyası taşıyan kamyonda seyir halindeyken yangın çıktı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın, kamyonu kısa sürede alev topuna dönüştürdü. Şoför son anda araçtan kendini dışarıya atarak yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiyenin müdahalesi ile çevredeki tarlalara sıçramadan söndürüldü.

14.jpg

Elektrik kablolarına takılan saman balyalarının çıkan kıvılcım sonucu yangına neden olduğu öğrenildi. Vücudunda yanıklar oluşan kamyon şoförü ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN