Tuzla'da korkutan patlama! Alevler binaya da sıçradı

Tuzla'da korkutan patlama! Alevler binaya da sıçradı

İstanbul Tuzla'da, İSKİ ekiplerinin kazı çalışmaları sırasında meydana gelen patlama ekipleri alarma geçirdi. Patlayan doğal gaz borusu nedeniyle bir işçi yaralandı. Korkutan alevler bir bina ve kamyonete de sıçradı.

Tuzla, Tepeören Mahallesi, Tepeviran Caddesi üzerinde meydana gelen olayda; İSKİ ekipleri cadde üzerinde kazı çalışması yaptığı sırada doğal gaz borusu patladı. Patlamanın etkisiyle bir işçi yaralanırken, doğal gaz borusundan çıkan alevler AK Parti Tepeören Teşkilat Bürosu ile park halindeki bir kamyonete sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

BİR SAATLİK ÇALIŞMA İLE KONTROL ALTINA ALINDI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan yaralı işçiyi ambulansla hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan işçinin tedavi altına alındığı hayati tehlikesi olmadığı öğrenildi. İtfaiye ekipleri yanan seçim bürosuna ve kamyonete köpüklü su sıkarak müdahale etti.

t1.jpg

Yaklaşık bir saat süren söndürme çalışmaları sonucunda seçim bürosu ile 2 katlı bir binanın dış cephesinde hasar meydana gelirken kamyonet kullanılamaz hale geldi.

İGDAŞ ekipleri cadde hattındaki gazı keserek çevrede önlem aldı. Polis ve itfaiye ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN