21 yıl sonra ilk kez: Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma!

21 yıl sonra ilk kez: Beşiktaş'tan tarihe geçecek anlaşma!

Gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüslemeyi amaçlayan Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş, kadrosunu güçlendirmek için düğmeye bastı. Kartal, transferde 21 yıl sonra bir ilki gerçekleştirmek için geri sayıma geçti.

Geçtiğimiz sezon, Süper Lig'in ikinci yarısında en çok puan toplayan takım olarak dikkatleri üzerine çeken ve özellikle büyük maçlarda aldığı başarılı sonuçlarla adından söz ettiren Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Kartal, transferde 21 yıl sonra bir ilgi gerçekleştirmek için adeta geri sayıma geçti.

Yeni sezon çalışmalarını Şenol Güneş yönetiminde sürdüren Beşiktaş, tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda kadrosunu güçlendirmek içi transfer çalışmalarında düğmeye bastı. Transfer döneminin suskun takımları arasında yer alan siyah-beyazlı ekip, 21 yıl sonra transferde bir ilki gerçekleştirmek için adeta geri sayıma geçti.

KAZANCI'DAN MÜJDELİ HABER

Rus devi Zenit ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Daler Kuzyaev'i kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandıran Beşiktaş, taraftarlarına müjdeli haberi vermek için geri sayıma geçti.

Kartal bir yandan Rus orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürürken bir yandan da İngiliz ekibi Leicester City ile yollarını ayıran 28 yaşındaki savunma oyuncusu Daniel Amartey'i kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Daniel Amartey - Oyuncu profili | Transfermarkt

NTV'de yer alan habere göre her iki oyuncunun transferi konusunda açıklamalarda bulunan Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, iki futbolcunun da siyah-beyazlı formayı terletmeye çok yakın olduğunu vurgulayarak "Daler Kuzyaev ve Daniel Amartey konusunda aşama kaydettik. Bu hafta içinde iki oyuncunun da durumu belli olacak. Transferleri tamamlamaya çalışıyoruz" dedi.

21 YIL SONRA TARİHE GEÇECEK

Kazancı'nın bu açıklaması sonrasında her iki futbolcunun da Beşiktaş'a imza atmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Rus orta saha oyuncusu siyah-beyazlı takıma imza atarsa Beşiktaş'ın tarihindeki ikinci Rus futbolcu olarak tarihe geçecek. Daha önce 2000-2002 yılları arasında Dmitri Hlestov siyah-beyazlı formayı terletmişti. Kuzyaev, 21 yıl sonra Beşiktaş formasını terleten Rus futbolcu olarak kayıtlara geçecek.

Ahmet Nur Çebi: "Kuzyaev ile ilgileniyoruz"

Geçtiğimiz sezon 35 maçta forma şansı bulan Rus orta saha oyuncusu takımına 5 gol 7 asistlik katkı sundu.

Amertey ise geride bıraktığımız sezon takımının formasını 24 maçta terletirken gol ve asist katkısı sunamadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN