Beşiktaşlıları çıldırtacak transfer hamlesi! Sergen Yalçın'ı koltuğundan etmişti: Şimdi geri dönüyor! Taraftarlar tepkili...

Beşiktaşlıları çıldırtacak transfer hamlesi! Sergen Yalçın'ı koltuğundan etmişti: Şimdi geri dönüyor! Taraftarlar tepkili...

Kasımpaşa'yı mağlup eden Şenol Güneş yönetimindeki Beşiktaş'ta Hollandalı golcü Wout Weghorst krizi yaşanırken siyah-beyazlı ekip gözünü eski golcüsüne dikti. Siyah-beyazlı taraftarlar ise yaşananlara tepki göstererek bu transfere karşı olduklarını açıkladı.

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında evinde ağırladığı Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Hollandalı golcü Wout Weghorst krizi yaşanıyor.

Karşılaşmada attığı golün ardından kulübe ve taraftarlara veda ederken golcü futbolcunun kış transfer döneminde siyah-beyazlı ekipten ayrılacağı öne sürüldü. Kartal, Hollandalı golcü futbolcunun takımdan ayrılması halinde ise eski golcüsünü takıma katmanın hesaplarını yapıyor. Siyah-beyazlı ekibin bu hamlesi ise şimdiden taraftarların tepkisini topladı.

KARTAL ROTAYI ESKİ GOLCÜSÜNE DİKTİ

Fransız basınından Foot Mercato'nun haberine göre; İngiliz devi Manchester United, Kasımpaşa karşılaşmasında attığı golün ardından gol sevincinde taraftarlara veda eden 30 yaşındaki Hollandalı golcü Wout Weghorst'u transfer edebilmek için çalışmalara başladı.

Kasımpaşa karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlı ekibin sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Hollandalı yıldıza eleştirilerde bulunarak "Weghorst taraftara neden veda etti, neden öyle bir hareket yaptı anlamadım. Şu an bizim futbolcumuz" dedi.

6139139.jpg

KAZANCI'DAN HOLLANDALI GOLCÜYE TEPKİ

Kazancı ayrıca, İngiliz devinin golcü futbolcuya ilgi duyduğunu belirterek "Weghorst’un sözleşmede devre arası ayrılık maddesi yok. Sözleşme sezon sonunda bitiyor. Manchester United, Weghorst’u isterse Burnley ile görüşecek. Burnley de bizimle anlaşmalı. Bizimle anlaşmadan kimse ile anlaşamazlar." dedi.

Wout Weghorst'un kış transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken Beşiktaş gözünü eski golcüsüne dikti.

ABOUBAKAR İLE İLK TEMAS KURULDU

Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'yu transfer eden ve kadrosunda David Ospina, Alvaro Gonzalez, Ghislain Konan, Luiz Gustavo, Pity Martinez, Jaloliddin Masharipov ve Vincent Aboubakar gibi yıldız isimleri barındıran Arap temsilcisi Al Nassr, Ronaldo'nun transferinin ardından yabancı sınırı sorunu ile karşılaştı. Arap ekibinin Ronaldo'yu sahaya çıkarabilmesi için bir yabancı oyuncu ile vedalaşması gerekirken Arap basınında yer alan haberlere göre Al Nassr, Vincent Aboubakar ile vedalaşacak.

Kartal, takımdan ayrılması beklenen Wout Weghorst'un boşluğunu eski golcüsü Aboubakar ile doldurmak isterken Kamerunlu golcü ile pazarlık masasına oturdu.

Beşiktaş'ta Aboubakar geri dönüyor [Beşiktaş haberleri]

SAKAT OLDUĞUNU SÖYLEYEREK SAHAYA ÇIKMAMIŞTI

İki faklı dönemde Beşiktaş formasını terleten ve 2020-2021 sezonun son haftalarında sakat olduğunu öne sürerek siyah-beyazlı forma altında maçlara çıkmayı reddeden ve dolaylı yoldan da olsa Sergen Yalçın döneminin kısa sürmesine neden Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'tan 2.6 milyon euro net yıllık ücret istediği dile getirildi. Siyah-beyazlı ekibin taraftarları ise Aboubakar'ın transfer edilmesinin gündeme alınmasına sosyal medyada tepki gösterdi.

SERGEN YALÇIN 'SAKATLIĞI OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM' DEMİŞTİ

TV100 ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Az Önce Konuştum' programına konuk olan 49 yaşındaki başarılı teknik adam Sergen Yalçın, "Aboubakar, şampiyonluk sezonunda gerçekten sakat mıydı?" sorusuna "Bilemiyorum... O kadar ağır bir sakatlığı olduğunu düşünmüyorum. 2-3 maçlık evet ama 10-12 maç fazla" şeklinde yanıt vermişti.

'Sakat' olduğunu söyleyerek şampiyonluk maçında oynamamıştı: Sergen Yalçın'dan aylar sonra gelen Aboubakar itirafı!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN