Beşiktaş'ta deprem: Şenol Güneş'in vazgeçilmezi takımdan ayrılıyor: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Beşiktaş'ta deprem: Şenol Güneş'in vazgeçilmezi takımdan ayrılıyor: Yeni durağı herkesi şaşırttı

Bir yandan kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kartal, bu doğrultuda Şenol Güneş'in vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırmak için geri sayıma geçti.

Geçen sezon Şenol Güneş'in göreve gelmesiyle birlikte başarılı sonuçlara imza atarak dikkatleri üzerine çeken Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten siyah-beyazlı ekip, bir yandan da takımdaki yabancı oyuncu sayısını azaltmak için planlar yapıyor. Kartal, başarılı teknik adamın vazgeçilmez ismiyle yollarını ayırmak için adeta geri sayıma geçti.

Siyah-beyazlı ekip, Şenol Güneş'in takımın başına geçtiği günden bu yana 17 maçta forma giyen Faslı stoper Romain Saiss ile vedalaşmak için geri sayıma geçti.

Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun aktardığına göre; Beşiktş'ın tecrübeli savunma oyuncusu Romain Saiss, Katar ekibi Al-Sadd ile anlaşmaya vardı. Faslı oyuncu, Beşiktaş'ın kararını bekliyor.

Tecrübeli oyuncunun kısa süre içerisinde Beşiktaş'tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Geçen sezon Beşiktaş forması altında 26 maçta görev alan Faslı savunma oyuncusu 1 gol 2 asistlik katkı sundu.

Beşiktaşlı futbolcu Romain Saiss derbide ilkleri yaşadı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN