Dünyaca ünlü teknik adam Arda Turan için İstanbul'a geldi! Eyüpspor'u ziyaret etti: Tarihe geçen olay

Dünyaca ünlü teknik adam Arda Turan için İstanbul'a geldi! Eyüpspor'u ziyaret etti: Tarihe geçen olay

Eyüpspor'un teknik direktörü Arda Turan'ın eski hocası, dünyaca ünlü teknik adam büyük bir sürprize imza atarak İstanbul ekibini ziyaret etti. Dünyaca ünlü hocanın bu ziyareti futbolseverleri heyecanlandırdı.

Eyüpspor'un genç teknik adamı Arda Turan'ın esi hocası, 36 yaşındaki teknik adamın çalıştırdığı Eyüpspor'u ziyaret etti. Dünyaca ünlü teknik adamın 1. Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Eyüpspor'u ziyaret etmesi futbolseverleri heyecanlandırdı.

İspanyol dünya devi Atlético Madrid'in Arjantinli teknik adamı Diego Simeone, eski öğrencisi Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'un antrenmanını ziyaret etti.

2011 yılından bu yana İspanyol ekibini çalıştıran başarılı teknik adam Arda Turan ile uzun süre sohbet ederken teknik ekip ve futbolcularla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ziyaret sonrasında sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamalarda bulunan Arda Turan, Arjantinli hocaya duyduğu derin sevgiyi vurgulayarak şunları söyledi.

Dünya devinin hocası Simeone'den Arda Turan'a büyük sürpriz! Eyüpspor'un antrenmanını ziyaret etti​​​​​​​

"İnsan hayatı, biriktirdiği anıların toplamı. Kağıt üzerine yazılan başarılar ve kalplere yazılan dostluklar. Yıllarca birlikte çalıştık, oyunculuk kariyerimin çok önemli başarılarına onunla imza attım. Bugün ailesiyle geldiği İstanbul gezisinde çok kısıtlı zamanını ayırarak, sabah antrenmanımızda bizleri ziyaret etti Diego Simeone. Kazandığı onlarca başarının temelinde; futbola duyduğu inanılmaz sevgi ve dostlarına olan bağlılığı olduğunu bugün bir kez daha gösterdi.

Benim için, takımım için çok büyük sürprizdi. Antrenman sonunda tüm oyuncuları teker teker tebrik ederek kalbinin bizlerle olduğunu belirtti. Sahadaki çözümleriyle, taktikleriyle bir deha olan Mister Simeone bugünkü ziyaretiyle, kalbinin de ne kadar özel olduğunu bir kez daha gösterdi. Seni seviyorum Mister, seni her zaman sevdim, hep de seveceğim. Çok teşekkür ederim. Hayatımın sonuna kadar hatırlayacağım bu özel an için, dostluğumuz için…"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN