Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Ali Koç'a meydan okudu! Başkan adayı oluyor: "Sana karşı aday çıkacağım"

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Ali Koç'a meydan okudu! Başkan adayı oluyor: "Sana karşı aday çıkacağım"

Fenerbahçe'nin efsane kaptanı Ümit Özat, sarı-lacivertli ekibin başkanı Ali Koç'un "Başkan bulun seçime gidelim." sözlerine sert bir dille yanıt verdi. Özat, Fenerbahçe'ye başkan adayı olmak istediğini açıkladı.

2001 yılının yaz transfer döneminde Gençlerbirliği'nden Fenerbahçe'ye transfer olan ve 2007 yılına kadar sarı-lacivertli formayı terleterek kaptanlık yapan Ümit Özat, Fenerbahçe başkanı Ali Koç'a meydan okudu.

Son olarak 2020-2021 sezonunda Ankaraspor'da görev alan ve son dönemde sosyal medya platformları YouTube ve TikTok'ta yayınladığı içeriklerle dikkatleri üzerine çeken 46 yaşındaki tecrübeli teknik adam, Ali Koç'un Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısındaki "Başkan bulun seçime gidelim." sözlerine yanıt verdi.

"1 OY ALACAĞIMI BİLEYİM SANA KARŞI ADAY ÇIKACAĞIM"

Sarı-lacivertli ekip başkan adayı olmak istediğini kaydeden Ümit Özat, "Yap beni kongre üyesi, 1 oy alacağımı bileyim sana karşı aday çıkacağım. Hadi!" dedi

Fenerbahçe'nin efsane ismi Ümit Özat'tan kahreden haber! Acı haberi sosyal medyadan duyurdu: "Makineye bağlandı ve uyutuluyor"

Ümit Özat açıklamalarının devamında ise "Sen bir genel kurul kararı alsana. Ama ne zaman al biliyor musun? Bir bekle, Allah korusun takım şampiyon olamazsa, bir genel kurul kararı al bakayım. Ankara'dan İzmir'den Mersin'den gelip Aziz Yıldırım'ı 16 bin oy farkla gönderenler var ya seni 32 bin oy farkla gönderecekler. Senin gidişin Aziz Yıldırım'dan daha kötü olacak." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN