Dorukhan Toköz'ün yeni takımı belli oldu

Dorukhan Toköz'ün yeni takımı belli oldu

Yaşadığı ağır sakatlık sonrasında aldığı kilolar nedeniyle Hırvat teknik adam Bjelica'nın gözüne giremeyen ve Trabzonspor ile yollarını ayıran Dorukhan Toköz'ün yeni durağı belli oldu.

'Son şampiyon' olarak başladığı sezonda beklentilerin altında kalan Trabzonspor, geçirdiği ağır sakatlık sonrasında aldığı kilolar nedeniyle sahalara dönmekte zorluk yaşayan orta saha oyuncusu Dorukhan Toköz ile yollarını ayırdı. Bordo-mavili ekip ile olan sözleşmesini karşılıklı olarak fesheden yıldız futbolcunun yeni durağı ise kısa süre içerisinde belli oldu.

2021-2022 sezonunda gösterdiği performansla şampiyonluk sezonunun en önemli isimlerinden biri olan deneyimli orta saha, sezon öncesi kampında beklenen performansı gösteremedi.

Fazla kilolarıyla dikkat çeken milli oyuncu, Hırvat teknik adam Nenad Bjelica’nın ekstra antrenman programına uymayı reddetti. Bunun üzerine Bjelica’nın oyuncuyu gelecek sezon planlamaları arasından çıkardığı öğrenildi. Bunun üzerine oyuncuyla görüşme masasına oturan Bordo-Mavili yönetim oyuncuyla sözleşme feshi hakkında anlaştı.

Trabzonspor yaptığı açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Dorukhan Toköz arasındaki 29.07.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir. Kamuoyuna duyurulur”.

27 yaşındaki orta saha oyuncusunun gelecek sezon Medipol Başakşehir formasını terleteceği öne sürüldü.

Mynet'in haberine göre; Beşiktaş'a haber gönderen fakat Şenol Güneş tarafından kabul edilmeyen Dorukhan Toköz, Emre Belözoğlu'nun görev yaptığı Başakşehir ile anlaştı.

İstanbul ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN