Galatasaray'a 105 milyon euroluk süper golcü! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 86 gol 81 asist...

Galatasaray'a 105 milyon euroluk süper golcü! Aslan'dan tarihi transfer hamlesi: 86 gol 81 asist...

Ara transfer döneminde hücum hattına yıldız takviye yapmayı hedefleyen Galatasaray, 105 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, tarihi transfer hamlesi için düğmeye bastı.

Trendyol Süper Lig'in 16. hafta karşılaşmasında evinde ağırladığı Fatih Karagümrük'ü 1-0 ilegeçerek galibiyet serisine devam eden Galatasaray, pazar akşamı oynanacak derbi öncesinde moral buldu. İstanbul derbisinden aldığı galibiyetle şampiyonluk yürüyüşünü sürdüren sarı-kırmızılı ekip, devre arasında tarihi bir transfer hamlesine imza atmaya hazırlanıyor.

11 Ocak'ta başlayacak olan kış transfer döneminde kadrosunu güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 105 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için çalışmalara başladı. Sezon sonunda Süper Lig'de ve UEFA Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, İngiliz süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Sezon başından bu yana Icardi dışındaki hücum oyuncularından yeteri kadar katkı alamayan sarı-kırmızılı ekip, ara transfer döneminde hücum hattını güçlendirme kararı aldı.

Arjantinli golcü Icardi ile forma rekabetine girebilecek üst düzey bir golcüyü kadrosuna katmayı hedefleyen sarı- kırmızılı ekip, gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, İngiliz deviManchester United'ın kadro dışı bıraktığı yıldız golcü Jadon Sancho'yu gündemine aldı. Avrupa Ligi'nde şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekibin bu transferde ısrarcı olduğu öne sürüldü.

Güncel piyasa değeri 25 milyon euro olan 2 yaşındaki golcü futbolcu, bu sezon İngiliz ekibinde 3 maçta görev alarak yalnızca 76 dakika sahada kaldı.

2021 yılında Alman devi Borussia Dortmund ile yollarını ayıran golcü futbolcu, 85 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibine imza atmıştı. Yıldız golcü için bugüne dek toplamda 105 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Jadon Sancho, Twitter'da Manchester United taraftarlarından özür diledi | Goal.com Türkçe

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN