Kartal bir bombayı daha patlattı: Rashica'nın ardından bir imza daha!

Kartal bir bombayı daha patlattı: Rashica'nın ardından bir imza daha!

Son olarak Kosovalı yıldız Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kartal, yeni transferini İstanbul'a getirdi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. eleme turunda Azerbaycan ekibi Neftçi Bakü'yü 5-2 ile Beşiktaş, play-off turunda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile eşleşti. 24-31 Ağustos'ta Ukrayna temsilcisi ile kozlarını paylaşacak siyah-beyazlı ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Bu sezon Şenol Güneş yönetiminde şampiyonluk mücadelesi vermeyi amaçlayan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey, Ante Rebic, Alex Oxlade-Chamberlain ve son olarak Milot Rashica'yı kadrosuna katan Beşiktaş, bu kez Rusya Ligi ekiplerinden CSKA Moskova’nın Kazak oyuncusu Bakhtiyor Zaynutdinov'i kadrosuna kattı.

Beşiktaş formasıyla İstanbul’a gelen Zaynutdinov, Beşiktaş'a transfer olduğu için büyük bir mutluluk duyduğunu belirterek “Çok mutluyum. Beşiktaş, tarihi ve çok iyi taraftarları olan bir kulüp. Sosyal medya hesabımda taraftarların birçok mesajı var. Hepsine çok teşekkür ederim” dedi. Siyah-beyazlı ekibin, sağlık kontrollerinin ardından transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Bakhtiyor Zaynutdinov transferinin Beşiktaş'a maliyeti - Sonraki satıştan pay ve bonus... | Transfermarkt

25 yaşındaki Kazak orta saha oyuncusu geçen sezon 25 maçta görev alırken takımına 1 gol 3 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN