Kartal transfer harekâtında

Kartal transfer harekâtında

Gelecek sezonda teknik direktör Şenol Güneş idaresinde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hızla sürüyor. Birçok isimle görüşmelerde mesafe kat eden Siyah-Beyazlılar Almanya kampına en az 3 isim getirmek istiyor.

Yeni sezonda teknik direktör Şenol Güneş idaresinde şampiyonluk hedefleyen Beşiktaş’ta transfer çalışmaları hızla sürüyor. Birçok isimle görüşmeler gerçekleştiren Siyah-Beyazlı kurmaylar genç oyuncu transferleri haricinde takıma yeni bir isim henüz katmadı. Gelecek sezonda üç kulvarda yarışa girecek olan Beşiktaş’ın en büyük hedeflerinden biri de UEFA Konferans Ligi’nde final oynamak. Bu doğrultuda kadro planlaması yapan Siyah-Beyazlılar kamp yaptığı Almanya’ya en az 3 yeni transfer indirmek istiyor.

Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını hızlandıran Beşiktaşlı kurmayla takıma bir forvet, bir on numara ve bir stoper transferini acil olarak gerçekleştirmek istiyor. Stoperde Welinton ile yolları ayıran Beşiktaş’ta tecrübeli stoper Roman Saiss’in de takımdan ayrılmak istemesi, savunma hattında eksikliğe neden oldu.

Stoper transferine öncelik veren Siyah-Beyazlılar Daniel Amartey’in üzerine yoğunlaştı. Leichester City ile yollarını ayıran savunmacı ile büyük oranda anlaşan Beşiktaş, oyuncuyu Almanya’ya getirmek istiyor. Takıma bir forvet de isteyen Güneş, çok istediği Halil transferinde de çıkan ufak pürüzlere rağmen sona gelinmesinden memnun, Halil’in Almanya kampına katılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Son olarak takımda golcü bir on numara isteyen Güneş’in isteğini yerine getirmek isteyen Siyah-Beyazlılar Dusan Tadic transferi için yoğun çaba harcıyor. Golcü on numarayı kadroda görmek isteyen Güneş, oyuncu için şartların zorlanmasını istedi. Almanya kampına yetişmese de bu sezonun en büyük transferi olarak Dusan Tadic hedefleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN