Kartal'dan tarihe geçecek transfer! 9 yıl sonra ilk kez... İmzalar atılıyor

Kartal'dan tarihe geçecek transfer! 9 yıl sonra ilk kez... İmzalar atılıyor

Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve son olarak Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, bir transferde daha mutlu sona ulaştı. Kartal transferde 9 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için geri sayıma geçti.

Yeni sezonun ilk resmi maçında UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Arnavutluk ekibi Tirana'yı 3-1 mağlup eden Beşiktaş, Perşembe akşamı Arnavutluk ekibinin konuğu olacak. Turu geçerek Konferans Ligi'nde gruplara kalmayı amaçlayan siyah-beyazlı ekip, Hırvat golcü Ante Rebic'in ardından bir yıldız ismi daha kadrosuna kattı.

Transfer çalışmalarını Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda sürdüren Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. Yeni sezonda Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, bir transferde daha mutlu sona ulaştı.

Transfer sezonunun başladığı günden bu yana Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey' ve son olarak Ante Rebic'i kadrosuna katan Beşiktaş, dördüncü transferini resmi olarak açıklamak için geri sayıma geçti.

NTV Spor'un haberine göre; Kartal, son olarak İtalyan ekibi Udinese terleten Arjantinli yıldız orta saha oyuncusu Roberta Pareyra ile görüşmelerini hızlandırdı.

Beşiktaş’ın teklifini kabul etmeye hazır olan 32 yaşındaki oyuncunun, bu hafta İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

Siyah beyazlılar, Udinese ile sözleşme sona eren ve serbest durumda olan Arjantinli oyuncu için bonservis bedeli ödemeyecek. Arjantinli orta saha yıllık 2,1 milyon Euro ücret alacak. Geçtiğimiz sezon İtalyan ekibi ile 36 maçta görev alırken takımına 5 gol 9 asistlik katkı sundu.

9 YIL SONRA İLK KEZ

Kartal'ın kısa süre içerisinde transferi resmi olarak açıklaması bekleniyor. Arjantinli orta saha oyuncusu, siyah-beyazlı ekibe imza atması halinde 9 yıl aradan sonra Beşiktaş'a transfer olan ilk Arjantinli futbolcu olarak tarihe geçecek.

Kartal'ın son Arjantinli transferi Jose Sosa olmuştu. 2014 yılında Beşiktaş'a transfer olan Sosa, 2016 yılına dek siyah-beyazlı formayı terletmişti.

Trabzonspor'dan Roberto Pereyra hamlesi! | Mansette Spor

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN