Resmen bitti bu iş! Messi ve Ronaldo aynı takımda... Yüzyılın transfer bombası

Resmen bitti bu iş! Messi ve Ronaldo aynı takımda... Yüzyılın transfer bombası

Geçtiğimiz günlerde takımından izin almadan Suudi Arabistan'a giden ve bu nedenle kulübü tarafından kadro dışı bırakılan Messi'nin yeni takımı belli oldu. Fransız yıldızın yüzyılın transfer anlaşmasına imza atacağı öne sürüldü.

Fransız devi Paris Saint-Germain’de (PSG) forma giyen ve geçtiğimiz günlerde takımından izinsiz olarak Suudi Arabistan'a gittiği gerekçesiyle kadrodışı bırakılan, daha sonrasında ise affedilen ve bu gelişmeler sonrasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Lionel Messi'nin yeni takımı belli oldu. Yüzyılın transfer bombası resmen gerçekleşiyor.

PSG forması giyen Arjantinli dünya yıldızı Messi, geçtiğimiz günlerde takımından izin almadan Suudi Arabistan'a gitmiş daha sonrasında ise kadrodışı bırakılmıştı. Sezon sonunda PSG ile olan sözleşmesi sona erecek olan dünya yıldızının transfer görüşmesi yapmak için Suudi Arabistan'a gittiği iddia edilmiş ve sezonun sona ermesiyle birlikte Fransız devinden ayrılacağı öne sürülmüştü.

YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Fransız ekibi tarafından iki haftalığına kadrodışı bırakılan Messi, sosyal medya hesabı aracılığıyla takım arkadaşlarından özür dilemiş ve takımına geri dönmüştü. Sezon sonunda PSG'den ayrılacağı öne sürülen Messi'nin yeni takımı belli oldu.

Fransız Haber Ajansı (AFP), ünlü futbolcunun "yüksek bir ücret karşılığı^" Suudi Arabistan’a gideceğini duyurdu.

AFP, transfer görüşmelerini yürüten ve isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkiliye dayandırarak verdiği haberinde, yeni kontratın "olağanüstü ve yüksek bir ücret tuttuğunu" belirterek, sözleşmeyle ilgili bazı detayları sonuçlandırdıktan sonra kamuoyuna açıklama yapacaklarını söyledi.

Messi'nin Portekizli dünya yıldızı Ronaldo'nun forma giydiği Al Nassr'a imza atacağı öne sürüldü. Futbol dünyasının iki yıldızının aynı takımda top koşturacağı ve bu nedenle şimdilik takım isminin gizli tutulduğu iddia edildi. İkilinin aynı çatı altında buluşacağı iddiası 'yüzyılın anlaşması' olarak yorumlandı.

Arjantinli dünya yıldızı bu sezon PSG formasını 37 maçta terletirken takımına 20 gol 19 asistlik katkı sundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN