Google'ın bu hamlesi kullanıcıları şaşırttı! O özellikleri kaldıracak: İşte kaldırılacak özellikler

Google'ın bu hamlesi kullanıcıları şaşırttı! O özellikleri kaldıracak: İşte kaldırılacak özellikler

Google kullanıcılarını şaşırtan hamlenin ayrıntıları paylaşıldı! Google Asistan'da bazı özellikler o tarihten itibaren kullanılamayacak! İşte Google tarafından kaldırılacak bazı özellikleri...

Google Asistan, kullanıcılara sunduğu bir dizi özellikle ön plana çıkarken, şirketin yeni bir düzenlemeyle bazı işlevleri kaldırma kararı aldığı duyuruldu.

26 OCAK TARİHİNDEN İTİBAREN KULLANILAMAYACAK

google-asistan.webp

Google'ın yapay zeka destekli sesli asistanı, 26 Ocak itibariyle e-posta, sesli mesaj ve video gönderme yeteneğini kaybedecek. Aynı tarih itibariyle Google Takvim uygulamasında etkinlik düzenleme, Calm uygulaması ile meditasyon yapma, seyahat programları hakkında bilgi alma gibi bir dizi özellik de kullanılamaz hale gelecek.

GOOGLE ASİSTAN'IN ARTIK KULLANILMAYACAK ÖZELLİKLERİ

google-asistan-1.webp

Google'ın aldığı bu kararın ardında, Google Asistan ekibini daha önemli ve kullanıcılar için daha faydalı yeniliklere odaklama stratejisi yatıyor. Şirket, az kullanılan ve daha spesifik özellikleri kaldırarak Asistan'ın temel görevlerine odaklanmayı amaçlıyor. Bu çerçevede, e-posta gönderme, sesli mesaj ve video gönderme gibi özelliklerin yanı sıra, ödeme yapma, rezervasyon yapma, sosyal medyada gönderi yayınlama gibi işlevler de kullanılamayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN