Vivo'dan aklınızı kaçırtacak yeni yıl indirimi! Yanında TWS Air kulaklık bedavaya gelecek: Stoklar erimeden yetişin

Vivo'dan aklınızı kaçırtacak yeni yıl indirimi! Yanında TWS Air kulaklık bedavaya gelecek: Stoklar erimeden yetişin

Yeni yıl yaklaştı, Vivo ise akılları kaçırtacak indirimi patlattı! Üstelik indirimin yanı sıra yanında TWS Air kulaklık hediye veriyor! Stoklar bitmeden acele edin...

2024 yılı yaklaşırken Vivo'nun online satış platformu, yeni yıla özel fırsatlar sunarak kullanıcılarına avantajlı bir alışveriş deneyimi yaşatıyor. 31 Aralık Pazar gününe kadar devam edecek olan yeni yıl kampanyası kapsamında, myvivoshop.com'dan Vivo akıllı telefon satın alan tüketicilere 500 TL'ye varan indirim kuponları hediye ediliyor. Bu özel kampanya, orta segment modeller V29 ve V29 Lite için ek avantajlar da sunuyor.

KULAKLIK VE 1 YIL ÜCRETSİZ EKRAN ONARIMI HEDİYE

vivo-indirim-kampanyasi.jpg

V29 ve V29 Lite modellerini tercih eden müşteriler, myvivoshop.com'da geçerli olan 500 TL indirim kuponunun yanı sıra, 1.999 TL değerinde TWS Air kulaklık ve 2.249 TL değerinde 1 yıl ücretsiz ekran onarımı kazanıyor. Ayrıca, Vivo, akıllı telefonlarında 2 büyük Android güncelleme garantisi ve 3 yıl Android güvenlik güncelleme garantisi sunarak kullanıcılarını teknolojik yeniliklerle buluşturuyor.

VİVO V29 SERİSİ ÖZELLİKLERİ

vivo-v29.jpg

V29 Serisi, kavisli ekran tasarımıyla orta segmente yeni bir soluk getiriyor. 120Hz kavisli AMOLED ekranları, uygun fiyatları ve şık tasarımlarıyla V29 ve V29 Lite, akıllı telefon kullanıcılarına cazip seçenekler sunuyor. Özellikle V29, "Star Işığı" (Aura Light) özelliği ile her türlü ışık koşulunda etkileyici portre ve fotoğraflar çekme imkanı tanıyor. 50 Megapiksel ön kamera, genişletilmiş görüş alanı ve üçlü arka kamera sistemi ile öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN