Fransa'da 'Patates Kızartması Şampiyonası'

Fransa'da 'Patates Kızartması Şampiyonası'

Fransa'da düzenlenecek olan "Patates Kızartması Şampiyonası"nda restoranlar ve bireysel başvuru yapanlar birincilik için yarışacak. Yarışmanın kategorileri arasında "kreatif patates", "otantik patates" ve "kızartma patates sosu" bulunacak. Manş Denizi'ne sınır Pas-de-Calais kenti, 7 Ekim'de düzenlenecek organizasyona ev sahipliği yapacak.

Fransa'da düzenlenecek olan dünyanın ilk "Patates Kızartması Şampiyonası"na restoranlar ve bireysel başvuru yapanlar katılabilecek. Ülkenin Manş Denizi'ne sınır Pas-de-Calais kenti, 7 Ekim'de gerçekleşecek organizasyona ev sahipliği yapacak. Arras Grand Place fuar alanında düzenlenecek yarışmada, katılımcılar "kreatif patates", "otantik patates" ve "kızartma patates sosu" kategorilerinde yarışacak. Yarışmada dereceye girenlerin, gastronomi dünyasında fırsatlar yakalaması bekleniyor.

Başvuruların restoranlar ve bireysel olarak yapılabilir olacağı yarışmaya, patates severlerin ilgi göstermesi bekleniyor. Yarışmaya katılmak için 18 yaşından büyük olmak gerekiyor ve hane başına bir katılımcı sınırı bulunuyor. Jüri üyeleri, patates kızartması ustalarından oluşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN