Moskova'da şüpheli ölüm: Rus petrol devi Maganov ölü bulundu

Moskova'da şüpheli ölüm: Rus petrol devi Maganov ölü bulundu

Rus petrol devi Lukoil'in Yönetim Kurulu Başkanı Maganov'un Moskova'da tedavi gördüğü hastanenin penceresinden "düşerek" hayatını kaybettiği bildirildi. İntihar şüphesi üzerinde durulan olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Rusya'nın en büyük ikinci petrol şirketi Lukoil'in Yönetim Kurulu Başkanı Ravil Maganov, Moskova'da tedavi gördüğü hastanenin penceresinden "düşerek" hayatını kaybettiği açıklandı. Rus haber ajansı TASS'ın güvenlik kaynaklarına dayandırdığı haberinde, Maganov'un kalp krizi geçirmesi nedeniyle Moskova'da bir hastanede tedavi gördüğü belirtildi.

İNTİHAR ŞÜPHESİ ÜZERİNDE DURULUYOR

Maganov'un, bu sabah hastanenin altıncı katında bulunan pencereden düşerek hayatını kaybettiği bilgisine yer verilen haberde, Maganov'un anti-depresan ilaçlar kullandığı da vurgulandı.

Haberde, olaya ilişkin soruşturma başlatıldığı ve Maganov'un intihar ettiği şüphesi üzerinde durulduğu kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN