Uçağı arızalanan Kanada Başbakanı Trudeau Hindistan'da mahsur kaldı

Uçağı arızalanan Kanada Başbakanı Trudeau Hindistan'da mahsur kaldı

G20 Liderler Zirvesi için Hindistan'da bulunan Kanada Başbakanı Trudeau, zirve bitmesine rağmen ülkesine dönemedi. Trudeau'nun uçağının arızalanmasıyla, Trudeau ve beraberindeki heyet Hindistan'da mahsur kaldı.

Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen 2023 G20 Liderler Zirvesi'ne katılan isimlerden olan Kanada Başbakanı Justin Trudeau, uçağında yaşanan teknik arıza nedeniyle bir önceki gece ülkesine dönemedi.

Reuters'ın aktardığına göre, Trudeau ve beraberindeki heyet, Hindistan'dan ayrılmak için bir gece daha beklemek zorunda kaldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kanada Başbakanlık Ofisi, "Havalimanına gitmek üzere yola çıktıktan sonra Kanada Silahlı Kuvvetleri tarafından uçağın teknik sorunlar yaşadığı konusunda bilgilendirildik. Bu sorunlar bir gecede düzeltilebilecek sorunlar değil; heyetimiz başka bir düzenleme yapılana kadar Hindistan'da kalacak" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN