Altın borçlananlara ışık göründü! Dev sıçrama öncesi düşecek: İslam Memiş tarih verdi

Altın borçlananlara ışık göründü! Dev sıçrama öncesi düşecek: İslam Memiş tarih verdi

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, "Bir uyarım var" diyerek altının yükseleceği yeni seviyeyi açıkladı... Gram altının fiyatının yükseleceği seviyeyi açıklayan Memiş, o seviye için bir de tarih verdi...

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, sık sık altının seyrine dair öngörülerini paylaşıyor. Altın son haftalarda her geçen gün yeni bir rekora imza atarken İslam Memiş'ten yeni bir uyarı ve öngörü geldi. Memiş, altın alma fırsatını kaçıranlara iyi bir haber de verdi.

"Altın fiyatlarının yeni rekorlarını test ettiği bir haftayı geride bıraktık" diyen Memiş, gram altın için zirve tahminini 'bir uyarım var' diyerek açıkladı. Memiş, orta ve uzun vade için 'rekor' rakamları paylaştı.

GRAM ALTIN DOLAR VE ONS ETKİSİYLE YÜKSELECEK

FED faizini değerlendiren Memiş, şöyle devam etti: "Kapalıçarşı'da bozdurma 1320, alma fiyatı 1328, orta ve uzun vadede yeni rekorlar görmeye devam edeceğiz. Hem dolar hem ons tarafındaki yükselişler gram altını pozitif etkileyecek.

Geride bıraktığımız haftada ABD enflasyon verisi önemliydi. Şimdi gözler Fed'in mayıs toplantısında. 25 baz puan artırım yapacak mı pas mı geçecek. Muhtemelen 25 baz puan artışla seneyi tamamlayacak. Bu da ons altında yükselişleri destekliyor. Jeopolitik risklerde artışlar da var."

"BİR UYARIMIZ VAR"

İslam Memiş, altına yatırım yapma fırsatını kaçıranlara da güzel haber verdi. Zaman zaman fırsatlar olacağını söyleyen Memiş sözlerine şöyle devam etti: "Ancak bir uyarımız var. Çok yüksek bir rakamda olduğumuz için kısa vadede düzeltmeye ihtiyacımız var. Zamanında altın almamış yatırımcılar için de zaman zaman fırsatlar olacaktır. Önümüzdeki haftalarda buraları beklemeye devam edeceğiz. Kar satışlarında hiç almamış ya da altın borcu olanlar için fırsat olacak. Elinde altın olanlar da yerine koyarız diye bir şey yok. O piyasa bitti, beklemeye devam etsinler. 1450-1550'li rakamlar var önümüzde."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN