Altın fiyatlarında yer yerinden oynayacak! Bu seviyeyi kimse tahmin edememişti: Bakın kaç TL olacak!

Altın fiyatlarında yer yerinden oynayacak! Bu seviyeyi kimse tahmin edememişti: Bakın kaç TL olacak!

Haberi duyan kuyumcuya koştu... Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten yeni açıklama geldi. Altının yükseleceği yeni düzeye dair öngörülerini paylaşan Memiş dolar için de tahminlerini açıkladı.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in altın ve dolar fiyatlarıyla ilgili yeni açıklamaları ilgi yarattı. Memiş altın ve dolar alacakları uyardı.

altin-fiyatlarina-ne-oldu-uzmanindan-yatirimciya-1680-dolar-seviye-uyarisi-1665476106-3299.webp

BIST 100 ENDEKSİ BASKILANMA SÜRECİNDE

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası ve ABD Merkez Bankası'nın (FED) açıkladıkları faiz kararları sonrası altın fiyatlarında düşüş seyri başladı.

Süreci değerlendiren İslam Memiş, BİST 100 endeksi için baskılanma sürecinin devam edeceğini dile getirdi. Memiş, "Endeks, geçen haftayı 5 bin 58 puandan tamamlamıştı. 4 bin 950-5 bin 250 puan geçerliliğini koruyor. Kısa vade için baskılanma süreci devam edebilir." dedi.

6402eeed86b24425eca31b02.webp

DOLARDA SON DURUM NE?

Memiş, dolar için 18,84-18,89 seviyesinin ekranlarda geçerli olduğunu,serbest piyasada rakamların 19,10-19,30 seviyesinde olduğunu söyledi. Bu fiyat aralıklarının stabil olarak devam edeceğini ifade eden İslam Memiş, kısa vadede kontrollü sürecin bozulmayacağını sözlerine ekledi.

raw-34her-5-doviz-burosundan-4u-kacak34-757984327.jpg

ELİNDE DOLAR OLANLAR DİKKAT!

Döviz ile ilgili önemli uyarılarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Euro paritesinin oldukça düşük göründüğünü ve ekranlarda 18,80-20,50 rakamlarının görüldüğünü ancak serbest piyasada bu rakamların 20,18-20,30 seviyesine ulaştığını söyledi.

Altın uzmanı Memiş, 2023 yılında dolardan çok avronun değerleneceğini öne sürdü. Dolara yatırım yapanları uyaran Memiş, "Bugünlerde 1,05 bandında geçen EUR/USD paritesinin oldukça düşük olduğunu söyleyebilirim. Diğer atağında 1,05’den 1,11’e yükseldiğini, bu seviyeden gerilediğini anımsatmak isterim" dedi.

altin-wrno-cover.jpg

ALTIN VE DOLARDA SERT ATAKLAR

Altın fiyatlarında yaşanan düşüşe rağmen yükselişin de eli kulağında. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'in altın konusundaki tahmini kısa süre içinde çok sert bir yükseliş olacağı yönünde.

Gram altın için bir sonraki hedefin 1550 TL olduğunu belirten Memiş, dolar ve ons altında sert ataklar beklediğini de sözlerine ekledi. Memiş, altındaki yükseliş için yılın ikinci çeyreğine dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN