Altın ve dolar tarafında deprem! Ünlü ekonomist 'kötü haber' diyerek duyurdu!

Altın ve dolar tarafında deprem! Ünlü ekonomist 'kötü haber' diyerek duyurdu!

Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan flaş dolar değerlendirmesi geldi. 'Kötü haberlerim var' diyen Zeylut öyle bir seviye verdi ki duyanlar döviz bürosuna akın edecek. Yeni zam dalgasına dikkat çeken Zelyut, bakın neler söyledi?

Dolar değerlendirmeleriyle dikkatleri üzerine çeken Ekonomist Evren Devrim Zelyut'tan dolar yatırımcıları için uyarı geldi. Altın rezervlerine değinen Zelyut, altın stoğunun bittiğini belirtti. Döviz ve altında alarm zilleri çalmaya başladı.

altinekadar.jpg

EVDEKİ ALTINLARA DİKKAT

Ons altındaki stoğa değinen Zelyut, FED kararının dolar üzerinde etkisini anlattı. Altın rezervlerinin alarm verdiğini aktaran Zelyut yatırımcıları uyardı.

DÖVİZ KAZANDIRICI YETENEKLER AZALDI

Türkiye ekonomisinin döviz kazandırıcı yeteneklerinin azaldığını belirten Zelyut, " Yüksek teknoloji üreten malları üretip satmadıktan sonra rezervi dolar ve euro ile dolduramazsın en sonunda evdeki altınları satmaya başlarsın o yüzden alarm veriyor diyorum. 3 Mayıs FED toplantısı önemli. buradan gelecek mesajlar önemli... 2 bin doların üzerine atmaya çalışacak atamazsa 1970-1950 dolar desteklerinde faiz politikasını izleyecek diyebiliriz. Altın rezervimiz alarm veriyor.." dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN