Altın ve dolarda şok rakamlar! Yatırım yapacaklar elini çabuk tutsun! Uzman isim açıkladı: Fiyatlar düşmeyecek!

Altın ve dolarda şok rakamlar! Yatırım yapacaklar elini çabuk tutsun! Uzman isim açıkladı: Fiyatlar düşmeyecek!

Geçtiğimiz hafta içerisinde altın ve dolar fiyatları rekor rakamları ulaştı. Altın fiyatları 1.500 TL'yi geçerken dolar ise 24 TL bandına yükseldi. Görülen artışların devam edip etmeyeceği ise yatırımcılar tarafından merak ediliyor. İşte altın ve dolar fiyatlarındaki son gelişmeler…

Rekor rakamları ulaşan dolar ve altın fiyatları yatırımcıları sevindirirken vatandaşın da başına bela oluyor. Altın ve dolar yeni haftaya yükselişle devam ederken piyasalardan alınan son veriler kapsamında gram altın fiyatlarının 1500 TL'yi aştığı belirtildi. Dolar fiyatları 24 TL bandına yükselirken piyasalardaki son durumda en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın ve dolar yatırımcılarını sevindirecek o müjdeyi verdi. İşte altın ve dolar fiyatlarındaki son gelişmeler…


ALTIN FİYATLARINDA YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Altın ve dolar fiyatlarında son haftalarda görülen yükseliş yatırımcıları sevindirirken artan fiyatlar da bir o kadar can sıkıcı bir hal almaya başladı. Piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın ve dolar fiyatlarındaki son gelişmeleri aktardı. Kolçak yaptığı açıklamada altın ve dolardaki yükselişin devam edeceğini belirterek yatırımcılar için önemli açıklamalarda bulundu.

altin-dolar.jpg

Doların yalnızca yatırım aracı olmayacağını vurgulayan Kolçak, “Gram dolar çıktıkça yukarı çıkacak. Dolar cephesinden baktığımızdan bizi etkileyecek bir şey yok. Dolardan yatırım aracı olmaz belki bir miktar bulundurulabilir. Altın, gümüş, yatırım fonları bunları tutmak lazım. Oralarda yükseliyor. Gümüş fonu gayet güzel. Tek bir şey üzerinden gitmemek gerekiyor.” açıklamalarında bulundu.


DOLAR FİYATLARI YÜKSELİŞE DEVAM EDECEK

Kolçak yatırım yapacakların bir planının olması gerektiğini işaret ederken yatırımların da uzun vadede olması gerektiğini vurguladı. yatırımların da uzun vadede olması gerektiğini vurguladı. Orta ve uzun vadede yatırım yapılması gerektiğini tavsiye eden Kolçak, acil ihtiyacı olanların alması gerektiğini işaret etti.

dolar.jpg

Kur fiyatlarının ne kadar yükseleceğini kestiremediklerini ifade eden Kolçak, “Dolarla ilgili hala düşer beklentisi olanlar var ama ben böyle bir şey beklemiyorum. Yatırım tavsiyesi değildir” ifadelerini dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN