Arabasına yakıt alacak olanlar o günü beklesin! Büyük indirim geliyor: Benzin, motorin, LPG alanlar dikkat

Arabasına yakıt alacak olanlar o günü beklesin! Büyük indirim geliyor: Benzin, motorin, LPG alanlar dikkat

Araç sahiplerine müjdeli haber geldi! Bayram dönüşü yollarına çıkan araç sahipleri, akaryakıt fiyatlarından indirimli olarak yararlanabilecek. Gece yarısı yapılacak çifte indirimle akaryakıt fiyatları düşüyor. Depolarını doldurmak isteyenler beklesin. İşte o saatte akaryakıt fiyatları düşüşe geçecek. Ayrıntılar haberimizde...

Araç sahipleri tarafından yakından takip edilen akaryakıt fiyatlarında son dakika indirim müjdesi geldi. Gece yarısı çifte akaryakıt indirimi yapılacak ve hem benzin hem de motorin fiyatları düşecek. Akaryakıt almayı düşünen araç sahipleri, gece yarısını bekleyerek indirimli fiyatlardan yararlanabilir. Depolarını fullemek isteyenlerin acele etmemesi, belirtilen tarihi beklemesi önemlidir. Güncel akaryakıt fiyatları listesi il il aşağıda yer almaktadır.

MOTORİN VE BENZİNE ÇİFTE İNDİRİM

AKARYAKIT

akaryakıt

Son dakika haberine göre, araç sahipleri için sevindirici bir gelişme yaşandı. Motorin fiyatlarına 25 Nisan Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere 47 kuruşluk bir indirim bekleniyor. 

Ayrıca, gece yarısı ile birlikte gerçekleştirilen indirim sonucunda otomobil sahipleri çifte indirimden yararlanıyor. Hem benzin hem de motorin fiyatlarında düşüş yaşanıyor. Bayramla birlikte benzin fiyatlarına 1 lira 21 kuruş, motorin fiyatlarına ise 91 kuruşluk indirim yapıldı.

İstanbul, Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerde ortalama benzin fiyatları 21 lira 25 kuruş, 21 lira 61 kuruş ve 21 lira 57 kuruş seviyelerine düştü. Motorin fiyatları ise İstanbul'da 20 lira 23 kuruş, Ankara'da 20 lira 60 kuruş ve İzmir'de 20 lira 67 kuruş gibi daha düşük seviyelere geriledi.

GÜNCEL POMPA FİYATLARI

Son verilere göre, İstanbul Anadolu Yakası'nda bir litre benzinin fiyatı 21,20 Türk Lirası, motorinin fiyatı ise 20,17 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. LPG litre fiyatı ise 9,70 Türk Lirasıdır.

İstanbul Avrupa Yakası'nda ise bir litre benzinin fiyatı 21,25 Türk Lirası, motorinin fiyatı ise 20,23 Türk Lirası olarak güncellenmiştir. LPG litre fiyatı da Avrupa Yakası'nda 9,70 Türk Lirasıdır.

Ankara'da benzin litre fiyatı 21,60 Türk Lirası, motorin litre fiyatı ise 20,59 Türk Lirasıdır. LPG litre fiyatı Ankara'da 11,37 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

İzmir'de benzin litre fiyatı 21,56 Türk Lirası, motorin litre fiyatı ise 20,66 Türk Lirasıdır. LPG litre fiyatı ise 11,04 Türk Lirası olarak güncellenmiştir.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN