Araç sahiplerine müjde! Herkes gönül rahatlığıyla gezecek! Akaryakıt ödemelerinde 75 TL sizde kalacak

Araç sahiplerine müjde! Herkes gönül rahatlığıyla gezecek! Akaryakıt ödemelerinde 75 TL sizde kalacak

Akaryakıt fiyatlarına peş peşe yapılan zamlar vatandaşın canını sıkarken bu kez indirim açıklaması yapıldı. Akaryakıt alışverişlerinde 75 TL cebinize kalacak. İşte akaryakıt kampanya detayları…

Artan fiyatlar vatandaşın canını sıkarken indirim haberleri de dört gözle beklenir oldu. LPG, benzin, motorin fiyatlarına yapılan zamların ardından vatandaşlar da araçlarını kullanmaya korkar olduğum. Bu indirimden sonra herkes gönül rahatlığıyla araç kullanacak. Akaryakıt fiyatlarına bu kez zam değil 75 TL'lik indirim geldi. İşte akaryakıt kampanya detayları…

TEB'DEN KAÇIRILMAYACAK KAMPANYA

TEB tarafından yapılan açıklama kapsamında 19 Haziran-31 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın ayrıntıları paylaşıldı. Tek seferde yapacağınız 400 TL ve üzeri 4 akaryakıt harcamalarında 75 TL indirim yapılacak. Kampanyaya katılım sağlamak isteyen müşterilerin CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden veya AKARYAKITINDIRIM yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyadan yararlanabileceği vurgulandı.

teb.jpg

AKARYAKIT VE OTOGAZA İNDİRİM

19 Haziran 2023 tarihinde başlayan kampanya 31 Temmuz 2023 tarihi ne kadar devam edecek. Akaryakıt harcamalarında geçerli olan kampanya kapsamında her müşterinin en fazla 75 TL indirim kazanabileceği belirtildi.

akaryakit-indirim.jpg


Kampanya kapsamında tek seferde yapılacak 400 TL ve üzeri 4. harcamaya 75 TL indirimi yapılacağı vurgulandı. Kampanya kapsamında kazanılan indirim 4 Ağustos 2023 tarihinde kartlara yansıtılacak. Kampanyadan yalnızca bireysel banka kartı sahiplerinin yararlanabileceği aktarıldı. TEB Banka Kartı, TEB Platinum Banka Kartı ve CEPTETEB Banka Kartı kullanıcıları kampanyadan yararlanabilecek.

75 TL CEBİNİZDE KALACAK

Sanal Kartlar, Bireysel Kredi Kartları, Ticari Kredi Kartları ve Ticari Banka Kartı kullanıcıları kampanyaya dahil edilmeyecek. Kampanya kapsamına iade iptal durumlarında kartları tanımlanan tutarlar geri alınır. TEB tarafından yapılan açıklama doğrultusunda akaryakıt harcamalarında 75 TL'lik indirim yapılacağı belirtildi. Araç sahipleri yapılan indirim açıklamalarını yakından takip ederken akaryakıt alışverişlerinde geçerli olacak. İndirimin detayları paylaşıldı.

akaryakita-indirim-yapilacak-mi.jpg

Kampanya kapsamında harcama yapmadan önce müşterilerin CEPTETEB Mobil Uygulaması üzerinden kampanyaya katılım sağlaması gerekmektedir. Bunun yanı sıra kampanyaya katılım sağlamak isteyen kişilerin AKARYAKITINDIRIM yazıp 4616’ya SMS göndererek kampanyaya katılım sağlayabileceği vurgulandı.

  • SMS yöntemi ile kampanyaya katılım sağlamak isteyenlerin TEB üzerinde kayıtlı cep telefonu numarası üzerinden kampanyaya katılması gerekmektedir.
  • Aynı gün içerisinde Yapılan harcamalardan yalnızca ilki dikkate alınacak.
  • Kampanya katılım sağlamadan önce yapılan harcamalar dikkate alınmayacak.
  • Kanuni takipte olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.
  • Gönderilen SMS'ler KDV ve ÖTV dahil Turkcell ve Türk Telekom için 1 TL Vodafone için 0,40 TL olarak ücretlendirilecek.

MOTORİN FİYATLARI

  • İstanbul 23,85 TL
  • Ankara 24,29 TL
  • İzmir 24,40 TL

BENZİN FİYATLARI

  • İstanbul 24,06 TL
  • Ankara 24,50 TL
  • İzmir 24,52 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN