Araç sahiplerinin tadı kaçtı! Zam haberini duyan soluğu benzin istasyonunda aldı! Motorinden sonra benzine de…

Araç sahiplerinin tadı kaçtı! Zam haberini duyan soluğu benzin istasyonunda aldı! Motorinden sonra benzine de…

Araç sahiplerinin en çok araştırdığı konular arasında yer alan akaryakıt fiyatları sürücülerin korkulu rüyası oldu. Geçtiğimiz günlerde motorine yapılan zamların ardından gözler bu kez de benzin fiyatlarına çevrildi. Dolar TL kurunda görülen artış akaryakıt fiyatlarına da yansıdı. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

ABD'deki borç tavanının yükselmesi görüşmeleri de çıkmaza sürükledi. Petrol fiyatları Cuma günü yükselişini tersine çevirerek günü düşüşle tamamladı. ABD dolarında görülen zayıflık petrol fiyatlarında da kısmi sınırlamaya neden oldu. Brent Petrol fiyatına baktığımızda ise son 14 haftada toplam %14'lük bir kayıp yaşandığı görülmektedir. Son hafta ise %2 artış görülürken yaşanan gelişmeler de Dolar/TL kurunu rekor seviyeye ulaştırdı. Kur fiyatları artınca akaryakıt fiyatlarına zam haberi de kaçınılmaz oldu. Geçtiğimiz hafta motorin fiyatlarına yapılan zam bu kez de benzin fiyatlarına geliyor. İşte güncel akaryakıt fiyatları…

BENZİNE 77 KURUŞ ZAM

Geçtiğimiz hafta motorinin litre fiyatına 76 kuruş zam yapıldı. Gözler benzin fiyatlarına çevrilirken bu gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 77 kuruş zam beklendiği duyuruldu. Mazot fiyatlarında herhangi bir değişiklik olmayacağı belirtilirken güncel fiyatlarda araştırılmaya devam ediyor.

akaryakit-indirimi.jpg
Benzin fiyatlarını zamlanması ile birlikte İstanbul'da 20.58 TL, Ankara'da 20.94 TL, İzmir'de ise 20.93 TL olması bekleniyor.

22 MAYIS GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI

İSTANBUL
Benzin: 19.81 TL
Motorin: 19.34 TL
LPG (Otogaz): 10.50 TL

ANKARA
Benzin: 20.17 TL
Motorin: 19.74 TL
LPG (Otogaz): 10.65 TL

İZMİR
Benzin: 20.16 TL
Motorin: 19.77 TL
LPG (Otogaz): 10.54 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN