Bu sefer müjde TOKİ’den değil Vakıfbank’tan geldi! 55 bin TL veren ev sahibi olacak: 3+1 daire satışı resmen başladı

Bu sefer müjde TOKİ’den değil Vakıfbank’tan geldi! 55 bin TL veren ev sahibi olacak: 3+1 daire satışı resmen başladı

Vakıfbank bu sefer kredi değil ev veriyor! 3+1 daireyi satışa çıkaran Vakıfbank, başvuru kabulüne başladı bile. İşte, Vakıfbank’ın konut satışıyla ilgili detaylar…

Şanlıurfa’nın Ertuğrulgazi Mahallesi’nde bulunan 3+1, 146 metrekarelik daire Vakıfbank tarafından satışa sunuldu. Doğu cephesinden girişe sahip olan daire; batı, kuzey ve doğu yönlerine baktığı için gün boyu güneşi içeriye çekiyor.

3+1 olan daire ayrıca asansörlü binada bulunmasıyla da dikkat çekiyor. Fakat daire Çevre ve Şehircilik Bakanlığı çalışmaları sonucunda az hasarlı kaydı almış durumda. Bu yüzden de Vakıf Bank aracılığıyla uygun başlangıç fiyatıyla satışa sunuluyor.

vakifbank-daire-satisi-1.jpg

BAŞLANGIÇ FİYATI 1.100.000 TL

Başlangıç bedeli olarak 1.100.000 TL belirlenen daire, potansiyel alıcılar için kaçırılmayacak bir fırsat. Şuan 21 yıllık olan daire, Emniyet Caddesi’nde konumlandığı için de şehrin hızlı gelişen noktasında bulunuyor.

Alıcılara güncel durumuyla sunulan daire için alıcılara daireyi bire bir görme, inceleme ve araştırma fırsatı da sunuluyor. Banka ise, daire ile alakalı verdiği bilgilerin taahhüt niteliğinde olmadığını, bu bilgilerin genel birer bilgi olduğunun altını çiziyor. Yani alıcı, gayrimenkulün fiili durumu ile bankanın verdiği bilgiler arasında farklılık çıkması halinde, bankanın hiçbir yükümlülüğü olmadığını kabul etmiş oluyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN