Elinde altın olanlar bu tahmine kilitlendi! İslam Memiş'ten erken uyarı: Altın fiyatlarını darmaduman edecek, o rakama dikkat!

Elinde altın olanlar bu tahmine kilitlendi! İslam Memiş'ten erken uyarı: Altın fiyatlarını darmaduman edecek, o rakama dikkat!

Altın birikimi yapanlar için önemli açıklamalar peş peşe geldi. Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara ilgilendiren önemli açıklamalarda bulundu. Altın fiyatları için rakam veren İslam Memiş, merakla beklenen o tarihi işaret etti. İşte altın fiyatları hakkındaki son gelişmeler…

Küresel piyasa gündeminde yer alan ve birçok kez değişikliğe uğrayan altın fiyatları hakkında yapılan açıklamalar yakından takip ediliyor. En çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan altın uzun vadeli yatırım açısından da en iyi tercihlerden biri olarak görülmektedir. Birçok uzman yatırım aracı olarak altını tavsiye ederken vatandaşlarda güncel fiyatlar hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Altın fiyatları için beklenen tarihi açıklayan İslam Memiş herkesi meraklandırdı. İşte altın fiyatları hakkındaki son gelişmeler…

BEKLENEN AÇIKLAMA İSLAM MEMİŞ'TEN GELDİ

Piyasa ve altın uzmanı olan İslam Memiş, FED faiz kararı hakkında önemli açıklamalar yaptı. Bu hafta küresel piyasaların oldukça hareketli ve yoğun olduğunu dile getiren Memiş, 20 Merkez Bankası tarafından faiz kararlarının açıklandığını belirtti. İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası FED, Euro ve İngiltere Merkez Bankası'nın faiz kararlarının bu hafta içerisinde açıklanacağının altını çizdi.

İslam Memiş Açıklama

İSLAM MEMİŞ O TARİHİ İŞARET ETTİ

Altın fiyatları hakkında önemli açıklamalarda bulunan İslam Memiş,"Muhtemelen düşük gelen bir enflasyon verisi Amerika'da olacak gibi gözüküyor. Bu da küresel piyasayı pozitif yönde tesirlemeye yarayacak büyük bir gelişme olacak.” dedi.

Çarşamba akşamı FED faiz kararları nın açıklanacağını vurgulayan Memiş, faiz kararlarından sonra FED Başkanı Powell’in açıklamalarının piyasayı önemli ölçüde etkileyeceğini söyledi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN