Faizsiz kredi fırsatı vatandaşın ayağına geldi. O 3 banka faizsiz kredi imkanı sunuyor!

Faizsiz kredi fırsatı vatandaşın ayağına geldi. O 3 banka faizsiz kredi imkanı sunuyor!

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik olarak 3 banka tarafından müjdeli haberler verildi. Bu bankalar, faizsiz kredi kampanyaları başlatarak vatandaşlara destek olmayı hedefliyor. Kampanyaların şartları da büyük bir ilgiyle araştırılmaya başlandı. İşte 3 bankanın faizsiz kredi kampanyaları...

Son dakika haberleri bankalardan gelen haberlerle birlikte kredi çekmeyi düşünen vatandaşları harekete geçirdi. 4 bankanın başlattığı sıfır faizli kredi kampanyasına başvuruların 18 yaşından büyük kişiler tarafından yapılabileceği belirlendi. Kampanya kapsamında verilen faizsiz kredinin detayları...

BU 3 BANKA FAİZSİZ KREDİ SUNUYOR

das.jpg

QNB Finansbank: QNB tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyasından sadece yeni müşteriler faydalanabilecektir. 10 bin TL nakit avans kampanyasında 6 ay vade imkanı sunulmaktadır.

Garanti BBVA: Garanti Bankası, 10 bin TL faizsiz kredi veren bankalardan biridir. Kampanya duyurularında 6 ay vade süresi belirtilmiş ve sadece bireysel müşterilere yönelik olduğu vurgulandı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası: Faizsiz kredi fırsatı sunan Kuveyt Türk, nakit avans kampanyasıyla 2 ay erteleme seçeneği ve 8 ay vade imkanı sağlamaktadır. 10 bin TL nakit desteğinden yararlanmak için başvuruların şubeler aracılığıyla yapılması gerekmektedir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN