O marketten stok yaptırtan indirim! Ayçiçek yağının litresi 33 liraya düştü: Duyan duymayanlara haber etsin

O marketten stok yaptırtan indirim! Ayçiçek yağının litresi 33 liraya düştü: Duyan duymayanlara haber etsin

Türkiye'de yaşanan ekonomik kriz ile birlikte temel gıda fiyatlarına peş peşe zam gelmiş ve rakamlar almış başını gitmiş durumda. Geçinme sorunu yaşayan aileler ucuz gıda alabilmek için marketler tarafından yapılan indirimleri yakın takibe aldı. Özellikle ayçiçek yağı fiyatlarında artış dikkat çekerken beklenen indirim haberi geldi. O marketten stok yaptıran indirim! Ayçiçek yağının litresi ilk defa o fiyata düştü. Duyan torbasını alıp koşuyor. İşte ayçiçek yağı indiriminin detayları...

Rusya-Ukrayna savaşı ile birlikte üst üste zamlanan ve üstüne ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ile birlikte uçuk rakamlara ulaşan ayçiçek yağı fiyatları vatandaşların gündeminde. Sene başından bu yana zamlanan ayçiçek yağı fiyatlarında sonunda beklenen indirim haberi geldi. O marketten stok yaptıran kampanya! Ayçiçek yağının litresi ilk defa 33 liraya kadar düştü. Torbasını alan koşuyor! Bu fırsat bir daha gelmez. Peki ayçiçek yağı fiyatlarında indirim haberi var mı? Ayçiçek yağı fiyatları ne kadar oldu? Hangi marketlerde indirim var? İşte detaylar...

hjhjjhj-2.jpg

Ayçiçek yağı fiyatlarına gelen zamlar sonrası vatandaşlar zincir marketler tarafından yapılan indirimleri yakından takip etmeye başladı. Beklenen haber ise o marketlerden geldi. O marketlerde 1 litre ayçiçek yağının fiyatı 33 TL'ye kadar düştü. İndirimi gören duyan ayçiçek yağını indirimli fiyattan satın alabilmek için o markete akın etmeye başladı.

AYÇİÇEK YAĞINDA DEV İNDİRİM!

Ayçiçek yağı fiyatlarında yaşanılan zamlı süreç sonrasında Migros 1 litrelik Abalı Ayçiçek Yağı 33,90 TL'den satışa çıkardığını duyurdu. Normal satış fiyatı 45,90 TL olan ayçiçek yağı indirimle birlikte 33,90 TL'ye kadar indi.

hjhjhjhj-68.jpg

4 NİSAN 2023 PERŞEMBE GÜNCEL AYÇİÇEK YAĞI FİYATLARI

  • Yonca marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 114.90 TL
  • Orkide marka 5 litre ayçiçek yağı fiyatı 124.90 TL
  • Biryağ marka 5 litre ayçiçek yağı 139.90 TL
  • Yudum marka 5 litre ayçiçek yağı 144.90 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN