Prefabrik evlere karşılıksız devlet desteği! 200.000 TL ödeme yapılacak!

Prefabrik evlere karşılıksız devlet desteği! 200.000 TL ödeme yapılacak!

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen deprem felaketinin ardından konutlar da en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. Vatandaşlar ilgili prefabrik evlere yöneltirken güncel fiyatları da sizler için araştırdık. İşte güncel prefabrik ev fiyatları…

Devlet tarafından sağlanan destek ödemeleri kapsamında prefabrik evler içinde 200.000 TL ödeme yapılacağı belirtildi. 200 bini devletten 26 bini sizden kampanyasıyla 1+1 ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar konu hakkında araştırmalarını hızlandırdı. Deprem felaketinin ardından müstakil evlere ilgi artarken vatandaşlar da güncel fiyatları araştırmaya başladı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı bulunan Sosyal Hizmetler Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklama kapsamında vatandaşlara ev destekleri için yardım yapılacağı belirtildi. Ek şartları sağlayan vatandaşlar 200.000 TL değerinde destek ödemelerinden yararlanabilecek. İşte güncel prefabrik ev fiyatları…

DEVLETTEN PREFABRİK EV YARDIM

Yaşanan deprem felaketlerinin ardından vatandaşlar da Prefabrik evlere yönelmeye başladı. İhtiyaç sahiplerinin yardımına koşan bakanlık evleri sağlıksız ve bakımsız olan vatandaşların ödemelerden yararlanabileceğini belirtti. Bu kapsamda prefabrik ev yaptıracak kişiler için arazinin de tam hisseli tapulara ait olması gerekmektedir. Bu süreç içerisinde 65 yaş üstü, dul, tek ebeveyn ile aile olmak gibi özellikler de yardım ödemeleri kapsamında önemli bir yere sahiptir.

prefabrik-ev-3.jpg

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar kapsamında vatandaşların başvuru yapması durumunda 200.000 TL tutarında prefabrik ev yardımı yapılacağı belirtildi.

PREFABRİK EVLERE DEVLET DESTEĞİ SAĞLANACAK

Son günlerde daha güvenli kabul edilen prefabrik evlere ilgi artarken konu hakkındaki araştırmalarda devam ediyor. Prefabrik evler için farklı ölçüler sunulurken 1+1 prefabrik ev için istenen tutar 225.900 TL olarak belirtildi. Devlet 200.000 TL tutarında ödeme yaparken prefabrik ev maliyeti kapsamında kalan 25.900 TL'lik kısım ise vatandaşlar tarafından sağlanacak.

prefabrik-evler-ne-kadar.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN