Şehircilik Bakanı Memur maaşları zammı üzerinden TOKİ vadesini savundu: Vade artış oranında yüzde 50 indirim yaptık

Şehircilik Bakanı Memur maaşları zammı üzerinden TOKİ vadesini savundu: Vade artış oranında  yüzde 50 indirim yaptık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum, yüzde 15.40 olarak açıklanan TOKİ vade artış oranını pek çok kesimin düşük bulduğu memur zammı oranı üzerinden savundu. Kurum "Memur maaş artışı yüzde 30 ama biz TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40'ta tuttuk, yani artış oranında yüzde 50 indirim yaptık" dedi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, yüzde 15.40 olarak açıklanan TOKİ vade artış oranını pek çok kesimin düşük bulduğu memur zammı oranı üzerinden savundu. Konuya ilişkin açıklama yapan Bakan Kurum, TOKİ vade artış oranında yüzde 50 indirim yaptıklarını belirtti.

Bakan Kurum "Memur maaş artışı yüzde 30 ama biz TOKİ vade artış oranını yüzde 15.40'ta tuttuk, yani artış oranında yüzde 50 indirim yaptık." açıklamasını yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN